Voor wie is Electrfied E-Bike Magazine?

Electrified E-Bike Magazine is de ultieme gids voor iedereen die met aandrijving fietst of wil fietsen. Een gids die zowel hardcore sportfietsers en avontuurlijke toerfietsers als nieuwe e-bike enthousiasten wegwijs maakt in de dynamische wereld van de e-bike en al haar zijpaden. Een modern magazine, met een uitgekiende mix van routes, tips & tricks, reisverhalen, gadgets en meer. Waardoor je direct zin krijgt om op pad te gaan en je horizon te verbreden! Uitermate geschikt voor liefhebbers van e-trekking, e-urban, e-mountainbike, e-road en e-gravel avonturen.

 

Wat kan je verwachten?

Dit nieuwe E-Bike Magazine staat boordevol met aanstekelijke reportages, de mooiste routes in binnen- en buitenland, reviews van onmisbare producten, tips & tricks, interviews, en nog meer prikkelende content. Elke uitgave voorzien wij je van informatieve, inspirerende en motiverende artikelen. Met deze inhoud zorgen wij ervoor dat je in het vervolg nog meer uit de e-bike haalt, zodat je optimaal kunt genieten van de volgende fietstocht.

 

Het online platform van Electrified E-Bike Magazine gaat nog een stapje verder. Op dit multimediale platform lees je niet alleen over jouw favoriete sport, maar zie en hoor je ook alles over e-biken via onze websiteFacebook, Instagram en nieuwsbrief.

 

Wen er maar alvast aan… The revolution has just begun! En wij maken hier deel vanuit met Electrified E-Bike Magazine! Doe jij ook met ons mee?

 

Gratis Electrified E-Bike Magazine

  • Alleen plaatsen in Nederland*

 

 

Voorwaarden actie

Wil jij Electrified E-Bike Magazine gratis ontvangen? Vul dan het bovenstaande inschrijfformulier in. Je ontvangt het magazine eenmalig en schrijft je in voor onze digitale nieuwsbrief, gevuld met toffe acties en nóg meer content!