30-08-2021 - Nieuws, Wielrenblad

ELITE RIZER VERHOOGT DE INDOORRIT

Online interactief indoor fietsen gaat met de Elite Rizer de volgende fase in. Elite’s hellingsimulator met stuurfunctie is ontworpen om de meest enerverende rijervaring te bieden. Zo kunnen alle spieren tijdens de indoorsessies worden getraind op ‘s werelds steilste beklimmingen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Hellingen +20%, afdalingen -10%, geïntegreerde besturing

Verbeter je interactieve indoortrainingen met de nieuwe Rizer, Elite’s hellingsimulator met stuurfunctie.

De nieuwste toevoeging aan het Elite indoor trainerassortiment brengt de fiets omhoog en omlaag om realtime hellingen en afdalingen te simuleren. De Elite-Rizer brengt het indoor fietsen naar een hoger plan. Met behulp het gevoel van echt buiten rijden door simpelweg verbinding te maken met een Elite trainer.

Met een stevig en robuust-ontwerp biedt de Rizer realistische hellingen tot 20% en afdalingen tot -10%. Voor meer gefocuste en realistische ritten beschikt de Elite-hellingsimulator over het innovatieve stuursysteem dat is ontworpen om het stuurgevoel te verbeteren wanneer er bergop wordt gereden, dit helpt om iedere spier te trainen zoals men zou doen wanneer er buiten wordt gereden.

Wat kan de Elite Rizer?

De Elite-rangsimulator kan de fietser alle kracht van de bekende beklimmingen laten voelen en helpen de inspanning voor de volgende klim aan te pakken wanneer men binnen rijdt. Maar er is meer…

De Rizer is voorzien van gepatenteerde hardwaretechnologie met stuurfunctie, zodat het stuur gemakkelijk naar links en rechts met de bochten mee kan bewegen tijdens beklimmingen en afdalingen.

Dit zal het stuurgevoel en het comfort verbeteren, maar het helpt ook om dezelfde spiergroepen op de benen en schouders te gebruiken die men zou inzetten als er buiten bergop wordt gefietst. Elite’s testers waren onder de indruk van de kans die ze kregen om nieuwe fietsposities te testen en zich voor te bereiden op hun volgende beklimmingen buitenshuis.

Over Elite:

Elite maakt al meer dan 30 jaar unieke en vooruitstrevende producten voor de fietswereld. De aandacht voor detail, design en de vele jaren ervaring die met de legendarische producten van Elite opgedaan is, hebben geleid tot de innovatieve oplossingen die de benchmark voor de markt zijn geworden. Van bidons en bidonhouders tot indoortrainers. Elite heeft voor kieskeurige fietsers steeds weer nieuwe producten die het fietsen leuker maken. De bidonhouders van Elite zijn door veel legendarische wielrenners gebruikt bij het behalen van overwinningen. Elite heeft door te luisteren naar de behoeften en kritiek van zowel profs als amateurwielrenners verfijningen en nieuwe concepten ontwikkeld die de prestaties van rijders steeds verder hebben verbeterd. De smart trainers van Elite maken het mogelijk het ware gevoel van fietsen op de weg na te bootsen.

 van