03-10-2011 - Kitesurfen, Nieuws

End of Summer Surfgirls 2011

Aanstaande zaterdag 8 oktober 2011 wordt dit evenement voor de tweede maal gehouden op de Brouwersdam bij Beware Beach, alleen deze keer nog groter en nog spectaculairder! Een surf en lifestyle event met Master Freestyle Kitesurflessen voor de ervaren kitechicks en kitesurflessen voor de dames die het kitesurfen graag willen ontdekken. De freestyle clinics worden gegeven door Pro’s en O’Neill Teamriders.

Maar deze dag staat niet alleen maar in het teken van het kitesurfen; het SurfGirls event brengt je een vol dagprogramma met uitdagende clinics voor iedere SurfGirl, ook als er geen wind is! Denk hierbij aan SUP-Pilatus, Yoga, Sportdieet clinics, wakeboarden, longboarden, Indoboarden en nog veel meer…

Geniet van de BBQ terwijl de akoestische klanken van de live band je weg laten dromen bij de ondergaande zon. Maar daarna is het echt tijd om wakker te worden; diverse DJ’s zorgen voor een geweldige afsluiting van de dag bij de End of Summer Beachparty van Beware Beach.

Deelname: € 15, –* incl. lunch & Goodiebag.
Beginners kitesurfles betalen € 10, – extra.

Aanmelden kan via: http://www.bewarebeach.nl/nl_NL/SurfGirls

Met deelname steun je tevens Dominique met haar spectaculaire uitdaging om geld in te zamelen voor een goed doel in Zambia.

 van