30-10-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Endura MT500 Kniebeschermer

Endura heeft zijn kniebeschermers een mooie upgrade gegeven met de MT500 Hard Knee Pad. De vele panelen zijn stuk voor stuk aangepast aan de bewegingen van je benen en bewegen zo veel mogelijk mee wanneer je nog op je fiets zit.

Vlieg je er eenmaal af – en dit hebben we inmiddels kunnen testen – dan zorgt de strakke fit ervoor dat de Endura MT500 ook goed blijven zitten tijdens de impact. Het buitenste kniestuk is van harder materiaal, om de ergste klappen op te vangen. Maar ook op de rand rondom vind je foam-bescherming.

De Endura MT500 kniebeschermers zijn vrij lang, ze zitten een goed stuk boven je knie vast en lopen tot wel halverwege de scheen door. De bewegingsvrijheid in de Endura MT500 is zeer goed en we hebben geen moment het idee gehad dat ze afzakten. De binnenkant blijft dankzij de siliconen-grip mooi zitten en je zet alles vast door middel van twee klittenbandlussen. Ondanks dat ze flink wat van je been in beslag nemen viel ons de warmte alles mee, het omhoog trappen was dan ook goed te doen in de Endura MT500.

prijs: € 86,95

Meer informatie over de Endura MT500? Klik dan hier.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van