20-05-2021 - Mountainbiken, Nieuws

Endura MT500 SMOK’N PRINTS fashion

De broers en zus van Atherton staan ​​voor dit onbeschaamde full-on mode-extravaganza. Psychedelische prints en broeken in vuur en vlam… maak je klaar voor de rit! Omarm het nieuwe rijseizoen met gedurfde psychedelische prints en een caleidoscoop van kleur. Met een reputatie voor stijl op en naast de tracks, zullen de Athertons deze onbeschaamde mode campagne onder de aandacht brengen. Injecteer flare en energie terug in MTB met MT500 Smok’n Prints.

Endura MT500 Ink L/S Tee

De traditionele camouflage- en dierenprints van het MT500 Animo L/S T-shirt zijn omgevormd en vervaagd tot een fascinerende textuur. Het MT500 Ink L/S Tee speelt met printeffecten in aquarelstijl. Met organische en uit de vrije hand spatten en streken, inktvlekken, en overlays van kleur die weggaan van het traditionele verloop, vervagen tot iets onregelmatigs en vrijs. Beide zijn limited, lichtgewicht Enduro/DH-truien voor mannen en voor vrouwen, zoals gedragen door de Athertons en tal van andere spraakmakende riders. De truien zijn gemaakt van snel vocht afvoerende, lichtgewicht stof met opvallende nieuwe seizoensprints. En zijn gesneden in een slanke, niet baggy, flapvrije pasvorm die plaats biedt aan slanke vulling.

Endura MT500 Burner Pants

Rachel, Gee en Dan combineren de truien met de MT500 Burner Pants, die nu verkrijgbaar is in een vrouwenspecifieke pasvorm en ook in een kinderversie, evenals in fantastische nieuwe kleuren Electric Blue en Paprika. Zowel de MT500 Burner Pants II als de MT500 Burner Shorts II zijn gemaakt van 4-way stretch stof met een duurzaam zitvlak voor een lange levensduur. Mesh knieholten zorgen voor ventilatie en zeer rekbare kruis- en achter vlakken zorgen voor volledige bewegingsvrijheid. De slanke pasvorm zonder flap is ideaal voor snelle race-actie, of het nu DH of Enduro is. De 3D gevormde details op de buitenste knie toevoegen wat extra bescherming, terwijl de handzakken met ritssluiting uw waardevolle spullen veilig opbergen. Maak de coole outfit compleet met bijpassende sokken, handschoenen en helmen!

Voor meer informatie check de website van Endura.


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van