16-01-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Merida – De nieuwe eONE-SIXTY en eONE-FORTY LIMITED EDITION

Aan het begin van dit seizoen werden de eONE-FORTY en eONE-SIXTY e-mountainbikes met carbon frame en intube accu gelanceerd. In navolging van deze, door zowel de pers als kopers, zeer goed ontvangen fietsen wordt de E-MTB reeks nu uitgebreid met twee aluminium modellen; de eONE-FORTY LTD en eONE-SIXTY LTD. Deze modellen zijn gebaseerd op de bekende carbon varianten met de uitgekiende geometrie en de combinatie van een 29″ voorwiel en een 27,5″ achterwiel. Dankzij het gebruik van een aluminium frame bieden deze modellen een scherpe prijs – prestatie verhouding.

EONE-FORTY LTD

Met zijn 140 mm veerweg is de eONE-FORTY LTD de meest veelzijdige e-mountainbikes. Door de aangepaste geometrie biedt deze fiets perfecte klimprestaties en levendigheid, zonder in te leveren op zijn capaciteiten voor ruige afdalingen. Kortom: de perfecte trail e-mountainbike die zowel op je lokale singletracks als in de Alpen perfect tot zijn recht komt. De krachtige Shimano E8000 motor met 504 Wh intube accu biedt perfecte ondersteuning voor zelfs de steilste beklimmingen. Daarnaast ook meer dan genoeg capaciteit voor stevige tochten. 

EONE-SIXTY LTD

De aluminium eONE-SIXTY LTD is een echte enduro machine die met zijn 160 mm veerweg zijn mannetje staat in zelfs het meest ruige terrein. Dankzij de krachtige Shimano STEPS E8000 motor en 504 Wh intube accu heb je meer dan genoeg power tot je beschikking voor uitdagende tochten met veel hoogtemeters. De geometrie komt overeen met de al eerder gelanceerde en goed ontvangen eONE-SIXTY met carbon frames. Hiermee staat de fiets garant voor oneindige fun op de trails!

Merida eONE

Meer informatie over deze nieuwe bikes van Merida vind je hier!

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en
Instagram!

 van