26-10-2011 - Skiën, Nieuws

Eric Pollard tekent voor nog 4 jaar bij Line Ski’s

Line Ski’s heeft bekend gemaakt dat Eric Pollard voor 4 jaar heeft bijgetekend als atleet, grafisch kunstenaar en product designer. Pollard, die al meer dan tien jaar verbonden is aan Line, zal doorgaan met zijn samenwerking met de engineers en marketing afdeling van Line.

“Ik denk niet dat er ooit een snellere onderhandeling is geweest over een contract voor vier jaar, als je het al een onderhandeling kan noemen. Al 14 jaar beïnvloeden Eric’s visie, progressieve manier van skiën, sympathieke persoonlijkheid en fantastische werkhouding ons merk, en letterlijk elk product dat wij maken. Ik, en iedereen bij Line, zouden niet méér stoked kunnen zijn. Dit is nog maar het begin.” aldus Line Ski’s oprichter en Brand Director Jason Levinthal.

Een pionier in backcountry freestyle skiën, die wordt beïnvloed door het surfen en snowboarden, zo wordt Pollard gezien. Zijn voorkeur gaat uit naar diepe onverspoorde poeder. Pollard staat bekend om zijn altijd vloeiende stijl, in welk terrein dan ook.

“De samenwerking met Line is tot nu toe heel goed geweest, en ik kijk uit naar de volgende vier jaar. De mogelijkheid om voor Line radicale ski’s te creëren is ongeëvenaard in de sport.” aldus Pollard.

Volg Pollard en de filmcrew Nimbus Independant waar hij deel van uitmaakt hier. Elk jaar staan zij garant voor stokeverhogende beelden, zoals onderstaande edit En Route Alaska.

[vimeo id=”29021257″]

 

 van