11-01-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Erik Breukink onthult de nieuwste Isaac Torus Gravelbike

Isaac Ambassadeur Erik Breukink heeft de gloednieuwe Isaac Torus gravelbike onthuld. De Torus is met zijn onderscheidende geometrie dé endurance gravelfiets bij uitstek. Deze hoogwaardige gravelbike staat garant voor ongekend fietsplezier en klaar om prestaties te leveren op elk terrein. Het uitgebalanceerde carbon frame biedt perfect balans tussen gewicht, snelheid en stijfheid. Zo manoeuvreer je gecontroleerd over de meest uitdagende paden terwijl ongewenste trillingen worden geabsorbeerd.

Deze stijlvolle gravelfiets is gehuld in een donkergroene kleur met zandkleurige decals. Bevestig extra bidonhouders en neem bagage mee dankzij de diverse bevestigingspunten op de voorvork, onder-, boven- en zitbuis. Dit maakt deze gravelbike perfect voor lange en meerdaagse gravelavonturen. Daarnaast is de Torus Moss Green uitgerust met een asymmetrische achterbrug dat meer kettingruimte biedt en kans op kettingslagen op het frame verkleind. De geïntegreerde steekassen en Universal Derailleur Hanger (UDH) zorgen dat deze fiets beschikt over de meest geavanceerde eigenschappen.

Verkrijgbaar met de GRX Shimano groepsets

Op uitdagende wegen reken jij op een stabiele werking van de transmissie. Daarom is de Isaac Torus uitsluitend samen te stellen met de hoogwaardige GRX610 12-speed groep van Shimano. Met de keuze uit 1×12 en 2×12 mechanische groepen, kan je rekenen op betrouwbare fietsgroepen.

Clear Cockpit Systeem

Ontdek de nieuwe Gravel-combinatie met een semi-geïntegreerd cockpitsysteem. Het Pebble stuur in combinatie met de Airway stuurpen zorgt ervoor dat de kabels stijlvol worden weggewerkt. Daarnaast biedt het een strak design en een ergonomische zitpositie voor epische gravelritten.

Advanced Carbon Tech Triad 40

Het frame is opgebouwd volgens onze Advanced Carbon Technologie en heeft daarbij een treksterkte van 40 ton per cm2. Door deze Advanced Carbon Tech Dual 40 is het frame ultra licht en stijf voor competitieve prestaties. Máár, het dempt tegelijk ook de pijnlijke schokken van het oneffen wegdek.

Grip op elke zand- en gravelpad

De Torus Moss Green wordt geleverd met de Goodyear Connector 40mm Tubeless Ready banden. Met een veelzijdig profielpatroon biedt de Connector perfecte grip en minimale rolweerstand op elke terrein. Dankzij de multi-compound die is toegevoegd aan het karkas van de band, behoudt de Connector zijn druk maximaal en biedt het tegelijkertijd extra bescherming tegen lekrijden. De Torus heeft een clearance tot 45mm voor het stevige gravelwerk.

Combineer nu met handgespaakte Fore wielen

Boost your Bike en bestel de Torus Moss Green met handgespaakte Fore wielen. De combinatie van de Fore wielsets en de gloednieuwe Torus zorgen voor ultieme prestaties en rijervaring. Dankzij het aerodynamische, stijve en lichte ontwerp van deze wielen ben je verzekerd van ultieme prestaties, want ‘performance is everything’. 

Exclusief bij de Isaac Dealer

De Isaac Torus Moss Green is exclusief te verkrijgen bij de Isaac Dealers vanaf € 3099. Voor meer informatie over de nieuwe Isaac Torus kun je terecht op de website.

 van