14-09-2015 - Skiën, Nieuws

European outdoor Filmtour 2015/2016

Vanaf Oktober start de Outdoor Filmtour 2015/2016 in Amsterdam. In de 2 uur durende film worden 9 korte films afgespeeld over de meest uiteenlopende outdoor sporten zoals bergbeklimmen, longboarden, moutainbiken en skiën. De Europese premiere op 9 oktober is in Amsterdam. Check alvast de trailer van de films.

Hier een kleine beschrijving van de korte ski film Onekotan – The Lost Island

skiën op De vulkaan: Ergens tussen Kamtsjatka en Hokkaido ligt een eiland: onbewoond, ontoegankelijk, middenin een van de koudste regio’s van Rusland. Voor de professionele freeriders Matthias Mayr, Matthias Haunholder en Phil Meier begint het avontuur al op weg naar Onekotan. Hun doel: de eer- ste skitrip de vulkaan op, die middenop het eiland ligt. Maar bij temperaturen van minus 20 en onophoudelijke stormen, wordt de expeditie een gevaarlijke odyssee.

Vanaf oktober toert de E.O.F.T. 15/16 door 14 Europese landen en laat, in de bioscoop, negen wegen naar het avontuur zien: in het nieuwe programma volgen we onze jeugdige helden naar het dak van de wereld (TAMARA), verkennen een onbewoond vulkaaneiland in de eindeloze leegte van de Stille Oceaan (ONEKOTAN), begeven ons met de beste slackliners van de wereld op zoek naar de zin van het bestaan (MASTERS OF SLACK) en ontdekken met vier jonge mannen en zestien mustangs het ongetemde Amerika (UNBRANDED).

Meer informatie over de films en de tour vind je hier.

 

 

 

 van