23-08-2016 - Surfen, Nieuws

Europese #ROXYFITNESS Tour in Nederland: Natural High Ouddorp

In navolging van het grote success van vorig jaar, keert #ROXYFITNESS terug in 2016. ROXY’s Outdoor fitness tour zal dit jaar opnieuw de hele wereld rond reizen, met 25 grote stops in Australië, USA, Frankrijk, Mexico, Japan, en jawel… NEDERLAND!

Ook dit jaar wordt #ROXYFITNESS weer een ultieme, niet te missen girl-only fitness ervaring! Kom dus mee genieten van de sunrise yoga-sessie,5KM lange beach-run, SUP-initiatie en healthy food truck festival, met de zee en het strand als jouw achtergrond! Registreer je voor één, twee, of alle drie de activiteiten.

Beleef samen met je vriendinnen een girls-only event waar deelnemen belangrijker is dan winnen. Ongeacht je leeftijd of fitness ervaring! De Natural High BeachClub te Ouddorp, vormt op 4 september de ideale omgeving voor een sportieve dag voor jou en je vriendinnen, aan de Nederlandse kust!

Om de dag meteen verfrissend in te zetten, nodigt Roxy iedereen uit om NAMASTE te zeggen in stijl! Met het strand als jouw studio en de zee als je soundtrack, wordt de dag immers heel ontspannen ingezet, met een sunrise-yoga sessie, onder begeleiding van professionele ROXY instructrice: Bellatrix van Wingerden.

Na op te warmen met je beste downward dog-positie en je blote voeten in het zand, kan je je opmaken voor een 5KM lange run langs het strand en door de duinen. Vervolgens geniet je van een healthy middaglunch, alvorens we de namiddag vullen met zowel SUP als YOGA workshops!

Afsluiten doen we met een heus healthy FOOD-TRUCK fest! Alle deelneemsters krijgen bovendien een GRATIS ROXY Yoga handdoek, en een goed gevulde goodiebag! In totaal valt er eveneens voor ruim 1000 euro aan prijzen te winnen en kan iedereen genieten van de Skullcandy ZEN experience!

https://www.youtube.com/watch?v=Gj66F_KbPss

Aanmelden

Wacht niet langer en meld je via de link hieronder aan voor deze tourstop in Nederland. Via deze link kan je je aanmelden en een officiële #ROXYFITNESS deelnemer worden! Voor nog meer informatie over dit topfitte event kun je de website van Roxy trouwens ook even checken. Door bovenstaande video kun je alvast in de stemming komen. Namaste!

 van