evil eye vistair-y & vistair-x: ideale bondgenoot voor bikers

Houd je van uithoudingssporten zoals mountainbiken of wielrennen? En verg je daarbij het uiterste van je lichaam én je uitrusting? Om er zeker van te zijn dat je alles perfect ziet, mag een hoogwaardige sportbril in elk geval niet ontbreken. De twee sportmodellen van evil eye vistair-x en vistair-y werden speciaal ontworpen voor uithoudingssporters die lang in de buitenlucht vertoeven. Ze zijn licht, glijden niet van je gezicht en staan garant voor een zo groot mogelijk gezichtsveld. Daarnaast bieden ze je op elk moment een optimaal zicht en comfort, welke sport je ook beoefent.

Licht materiaal is een absolute must voor uithoudingssporters. Want voor wie lange afstanden moet afleggen, telt letterlijk elke gram. Met een gewicht van amper 27 gram valt de vistair vast in de smaak bij veeleisende atleten. Het montuurloze design is niet alleen het geheim achter het extreem lage gewicht van de vistair, maar verzekert de drager ook van een extreem breed gezichtsveld. 

Dankzij de hoogwaardige LST® filtertechnologie garandeert de vistair op elk moment een perfect zicht én 100 % bescherming tegen uv A-, B- en C-stralen! LST® zorgt voor een scherper contrast en een nauwkeurige blik op de omgeving, waardoor u mogelijke obstakels in een oogwenk opmerkt. Daarnaast neutraliseert de technologie extreme schommelingen in de lichtsterkte. Op die manier raken uw ogen niet vermoeid en kunt u zich beter concentreren. 

Tijdens lange trainingen passen de LST® VARiO glazen zich vlot en automatisch aan een wisselende lichtinval en veranderende weersomstandigheden aan. Zo geniet u op elk moment van een haarfijn zicht. Hoe zwaar uw training of wedstrijd ook is, zweet is nooit een probleem voor de vistair en kan uw bril zelfs niet van uw gezicht laten glijden. Dat komt door de unieke structuur op de brillenpootjes en het zachte neuskussentje met twee standen dat zich aanpast aan de vorm van uw neus. Om brildragers een perfect zicht te bieden tijdens het sporten, biedt evil eye diverse opties aan om de vistair aan ieders specifieke behoeften aan te passen. De vistair modellen zijn vanaf januari 2022 verkrijgbaar in vijf kleuren. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het merk.

 van