25-03-2011 - Mountainbiken, Nieuws

EVOC wint een red dot design award 2011

EVOC heeft een reden om iets te vieren: het jonge Munchen-gebaseerd bedrijf heeft de befaamde red dot design award gewonnen met het Freeride Pro-20L Team. De jury was onder de indruk door de hoge kwaliteit en het intelligente design van de wintersport rugzak. EVOC heeft nu zijn plaats gevonden tussen illustere winnaars als Mercedes-Benz en Apple.

De hoge standaard voor de design kwaliteit en de focus op functionaliteit en stijl van de EVOC Freeride Pro-20L Team gaf bij de jury, bestaande uit 36 experts, de doorslag. 4.433 high-tech objecten en geniale alledaagse producten door 1.700 bedrijven uit 60 landen zijn beoordeeld. In de categorie red dot: product design, de awards voor hoge design kwaliteit, kende de jury de EVOC Freeride Pro-20lL Team toe met de veel gewilde kwaliteitszegel. Alleen producten dat zichzelf apart van vergelijkbare producten door uitstekend design komen in aanmerking voor de red dot.

“We zijn zeer trots om de award te winnen wat niet alleen bekend is onder ontwerpers. De award inspireert ons om ons voortaan te concentreren op hoogstaande kwaliteit en zelfs de kleinste details toe te passen zolang deze belangrijk zijn.” zei Holger Feist, productmanager en oprichter van EVOC.

 van