28-12-2020 - Nieuws, Wielrenblad

EVOC wordt trotse partner van BORA-Hansgrohe

Als exclusieve distributeur van EVOC kondigen wij met trots aan dat EVOC een samenwerking aangaat met het UCI World Team BORA – hansgrohe. EVOC wordt “officiële leverancier voor fietsreisbagage” vanaf 1 januari 2021! 

EVOC zal een exclusieve BORA – hansgrohe collectie ontwikkelen. Deze omvat verschillende producten die het transport van materiaal veiliger en comfortabeler maken en de mecaniciens ondersteunen tijdens wedstrijden. Naast de Road Bike Bag Pro kunnen de rijders en het team uitkijken naar hun eigen kussentassen, wasnetten, koffers en rugzakken, terwijl het werk van het ondersteunend personeel wordt vergemakkelijkt door hun eigen fysio- en medische rugzakken, koeltassen, regentassen en rugzakken met finishlijn. 

Over Tehava 

De Nederlandse distributeur Tehava, is op 9 september 1968 opgericht en begonnen vanuit een kleine garage. Vandaaruit ontwikkelden zij zich in de jaren daarna tot een vaste waarde in de fietsbranche. Vandaag de dag is Tehava een internationale distributeur en importeur van fietsen, onderdelen en accessoires uit het midden en het hoge sportieve segment. Met hun zeer brede en exclusieve merkenportfolio bieden zij klanten een breed en up-to-date assortiment aan. 

Over EVOC 

Innovatief. Kwaliteit. Functioneel. Origineel. Veilig. Dat is waar EVOC voor staat. Toonaangevend in rugzakken, (fiets) reistassen, protectie en accessoires. Het Duitse merk EVOC werd opgericht door gedreven mountainbikers en snowboarders. Uitgangspunt van EVOC is om sportuitrusting van de hoogste kwaliteit en functionaliteit te leveren met een gedurfd, authentiek en karakteristiek design. EVOC gaat uit van ‘the Big 5’ in haar producten: Ergonomy, Ventilation, Organisation, Carry systems en Quality. EVOC biedt fiets- en wintersportuitrusting met optimale veiligheid, perfecte ergonomie en ultieme functionaliteit.

Voor meer informatie over dit partnerschap klik je hier!

 van