03-10-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Exposure Lights exclusief bij Tehava International

De ultieme verlichting, ongeacht je rit. Dat is Exposure Lights! Daal in het donker sneller en veiliger dan ooit met 4750 lumen op je fiets. Exposure Lights, gemaakt en getest in Groot-Brittannië, is marktleider met de hoogste kwaliteit in fietsverlichting en kenmerkt zich door haar high end innovatieve en unieke eigenschappen. Volgens Exposure Lights voorziet hun verlichting aan al je behoeften.

Tehava International kondigt met trots aan dat zij exclusief distributeur binnen de Benelux en Duitsland is voor Exposure Lights!

Six Pack: Mountainbike verlichting
Dankzij zijn sterke body en tot wel 4750 lumen is de Six Pack de uitstekende partner om jouw weg te verlichten op de ruwste terreinen. Door de intelligente Reflex+ Technology past deze verlichting zijn helderheid perfect aan aan de omstandigheden van jouw rit, zoals maximale verlichtingskracht bij steile afdalingen en het verminderen van de verlichting bij langzame beklimmingen.
Met behulp van de Optimised Mode Selector kun je eenvoudig kiezen uit een aantal programma’s die optimale verlichting bieden voor elke rit.


 


 

Strada 600: Race verlichting
De Strada 600 is de perfecte verlichting voor de wielrenner die in het donker wilt rijden zonder in te leveren op zijn of haar prestaties. Met een lichtgewicht verlichting van slechts 135 gram en inbegrepen met een afstandsbediening voor optimale gebruiksvriendelijkheid kun jij jouw concentratie en focus volledig op de weg houden. Dankzij de Road Specific Beam technologie bevat de Strada dimlichtpatronen die perfect zijn voor het verlichten van de weg en ervoor zorgt dat jij de tegenliggers niet verblindt.

 


 

Diablo MK9: Helmverlichting
De Diablo MK9 heeft naast een fraaie uitstraling, tal van innovatieve technologieën en levert een uitzonderlijke  performance. Deze helmverlichting heeft het allemaal. Met een krachtige verlichting van 1500 lumen kun jij alles uit jouw tochten halen. Door middel van de TAP modus kun je met een lichte tik op de Diablo de verlichting moeiteloos aanpassen naar jouw wensen.

Alle modellen van Exposure Lights beschikken over een kabelvrij design dat zorgt voor een makkelijke en snelle bevestiging op je fiets. Ook bezitten alle modellen de Intelligent Thermal Management technologie die de temperatuur van de LED beheerst en controleert.


Meer over de Exposure Lights op de site van Tehava International.

 van