Extra grip met nieuwe GripGrab fietshandschoenen voor de zomer

GripGrab kondigt de lancering aan van zijn geheel nieuwe reeks korte vinger fietshandschoenen voor zomerritten.

Ontworpen voor optimale functionaliteit

De nieuwe reeks korte vinger handschoenen van GripGrab zet de traditie van GripGrab’s excellentie voort die fietsers zijn gaan vertrouwen. Ontworpen op een niveau van optimale functionaliteit, hebben de handschoenen een zorgvuldig design dat comfort, duurzaamheid en grip combineert – waardoor de rijder de ultieme verbinding tussen hand en stuur ervaart. Gemaakt met state-of-the-art technologie, zijn de nieuwe korte vinger handschoenen van GripGrab meer dan alleen een accessoire: ze zijn essentiële metgezellen voor fietsers die het beste comfort eisen.

Verbeteren wat al goed was

De nieuwe GripGrab korte vinger zomer fietshandschoenen vertegenwoordigen een sprong voorwaarts in het ontwerp van fietss essentials, door wat al goed was nog beter te maken. Als het gaat om functionaliteit, is er altijd ruimte voor verbetering. GripGrab begrijpt dat productontwikkeling een voortdurend evoluerend concept is, en deze handschoenen belichamen de toewijding van het merk aan het ontwerpen en ontwikkelen van fietsuitrusting waarmee rijders op de best mogelijke manier van fietsen kunnen genieten.

Vindingrijk ontwerp met verminderde impact

De nieuwe zomer fietshandschoenen zijn gemaakt met een bewuste keuze voor het gebruik van gerecyclede materialen. Door gerecyclede materialen (tot 90%) in de handschoenen op te nemen, levert GripGrab nieuwe handschoenen die zowel milieuvriendelijk als prestatiegericht zijn.

Een galerij van producten is hier te bekijken:
https://visuals.gripgrab.com/gripgrab_media

Uitgelichte producten

De nieuwe GripGrab zomer korte vinger fietshandschoenenreeks biedt een zorgvuldig samengestelde set producten die hun plaats in het assortiment hebben verdiend door te voldoen aan specifieke functionele behoeften. Doelgerichte fietskleding maken is de sleutel tot het begrijpen van GripGrab’s missie om uitrusting te maken waarmee je in alle omstandigheden kunt rijden. Hieronder staan twee uitstekende productvoorbeelden uit het assortiment die deze benadering illustreren.

Expert RC max padded korte vinger zomerhandschoenen

De GripGrab Expert RC Max Padded Short Finger Summer Gloves combineren maximaal comfort met uitzonderlijke duurzaamheid.

Deze handschoenen zijn voorzien van Ride Comfort Max padding om comfort in meerdere stuurposities te maximaliseren. De unieke padding mix bevat strategisch geplaatste high-density foam in combinatie met memory foam, wat zorgt voor superieure demping tijdens lange ritten. De high-end microsuede palm is geperforeerd om de ademendheid te verbeteren en biedt uitzonderlijke slijtvastheid. Grip wordt verbeterd met een siliconen patroon voor een veilige grip op het stuur. De achterkant van de handschoenen is gemaakt van elastisch mesh, wat zorgt voor groot comfort en geoptimaliseerde ventilatie. De duim is gemaakt van een dunne microsuede laag, perfect om zweet van je huid te vegen of je bril schoon te maken.

Met twee decennia ervaring in het maken van fietshandschoenen, markeren de GripGrab Expert RC Max Padded Short Finger Gloves het volgende niveau in handschoenontwerp, als opvolger van de bekende GripGrab SuperGel handschoenen. Deze handschoenen excelleren in elk aspect dat van zomer fietshandschoenen wordt verwacht, en bieden langdurig comfort en superieure bescherming terwijl ze duurzaamheid verbeteren en gebruik maken van gerecyclede materialen. Gemaakt met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, zijn deze handschoenen ontworpen om je duurzame fietsmaatje te zijn.

ProRide RC max padded korte vinger handschoenen

De GripGrab ProRide RC Max Padded Korte Vinger Handschoenen zijn ontworpen om langdurig handcomfort te bieden tijdens lange dagen in het zadel.

Deze handschoenen bevatten strategisch geplaatste padding, ontworpen voor optimaal comfort in verschillende handposities op het stuur. De unieke padding mix bevat high-density foam in combinatie met memory foam, ontworpen om handvermoeidheid tijdens lange ritten te verminderen. De duurzame microsuede palm, verbeterd met een siliconen print, zorgt voor een veilige grip en bescherming bij een val, en biedt vertrouwen en comfort tijdens je ritten.

Fans van de legendarische GripGrab ProGel korte vinger handschoenen zullen dit model van de volgende generatie waarderen, dat voortbouwt op twee decennia expertise in het ontwerpen van fietshandschoenen. Ontworpen met innovatieve patronen en materialen, met een focus op het gebruik van gerecyclede inhoud, zullen deze handschoenen het comfort en de bescherming van je handen tijdens lange ritten verbeteren.

Ride Comfort Levels 

De GripGrab korte vinger handschoenen reeks biedt twee padding configuraties: RC Lite en RC Max. Elke configuratie heeft een ergonomisch ontwerp gebaseerd op de natuurlijke contouren van de hand. Met strategisch geplaatste padding worden drukpunten en zenuwgebieden beschermd, wat zorgt voor optimaal rijcomfort.

RC Lite 

Handschoenen met RC Lite padding bieden essentiële demping voor beginnende fietsers tijdens korte tot middellange ritten. De RC Lite configuratie omvat effectief geplaatste padding om de bescherming van de Ulnariszenuw te benadrukken, wat resulteert in een comfortabele ervaring met zowel platte sturen als racesturen.

RC Max 

Handschoenen met RC Max padding bieden een volledig opgevuld ontwerp dat controle en grip biedt. De RC Max padding bedekt de Ulnariszenuw en gevoelige drukpunten rond het Thenar gebied. De RC Max configuratie is ontworpen voor langere ritten op de weg en gravel, en richt zich op rijders die maximaal comfort zoeken met racesturen. De RC Max padding draagt ook bij aan verbeterde valbescherming.

 van