16-08-2019 - Kitesurfen, Nieuws

F-One 2020

Het is de tijd van het jaar waarin veel merken hun nieuwe collecties uit brengen. Ook F-One lanceert zijn 2020 collectie. Grote verandering dit jaar is dat de populaire Bandit is opgesplitst in twee versies. De Bandit 2020 en de Bandit-S. Verder zijn de twintips van kleine updates voorzien en is de F-One Shadow toegevoegd aan de surfboard range van F-One.

Header foto: Ydwer

F-One Bandit-S

Het doel bij het ontwerpen van de de BANDIT-S was om een vlieger te maken waarmee de rijder zich kon concentreren op het rijden op de golf en zich geen zorgen hoeft te maken over de kite. De Bandit-S heeft een lage bardruk en is met je vingertoppen te besturen.  Als je de bar op de BANDIT-S weer van je af duwt, dumpt de kite alle kracht. Dit komt zeer goed van pas wanneer je op een golf aan het surfen bent en geen kracht meer van de kite nodig hebt. Door onder andere de hierboven genoemde features is de Bandit-S een perfecte kite voor in de golven!

F-One Bandit 2020

Door de Bandit in twee afzonderlijke kites te splitsen, konden ze de kleinere maten van de Bandit 2020 radicaal veranderen. De 7, 8, 9 en 10 m zijn nu afgestemd op overpowered varen, grote sprongen en kiteloops. De grotere maten vanaf 11 m bieden veel controle en zijn vooral gericht op het freeriden met een enorm windbereik.

Meer info over de nieuwe producten van F-One vind je in Access #4 of hier.

 van