23-11-2010 - Kitesurfen, Nieuws

F-One kitecamps!

Als kiteboarder zie je de bui misschien al hangen. Letterlijk en figuurlijk. Als de winter straks echt los is gebarsten zullen de ijspegels aan je neus hangen, de natte sneeuw met bakken uit de hemel komen en kiteboarden gaat dan geen pretje meer zijn. Zat je maar op warmere oorden als Mauritius of Australie.


Etienne Lhote, kiteboarder van F-One kites, dacht misschien wel hetzelfde. Sinds hij 15 jaar geleden begon met kiteboarden heeft hij altijd zijn grenzen proberen te verleggen in competitie en free-riding. Maar ook reizen, andere riders ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen. Het deed hem de magie van de watersporten ontdekken. Dat wilde hij met anderen delen en daarom besloot hij een kite clinic te organiseren op het eiland Mauritius in december.

Het zal een prachtige trip worden door dit vriendelijke gedeelte van de Indische Oceaan, waar je een mix zult aantreffen van 1 van de beste kiteboard spots ter wereld in combinatie met de prachtige cultuur van het eiland.

Bij de trip naar Mauritius houdt het niet op, want andere F-One camps staan al gepland namelijk; Australie in december en Borocay, Filipijnen van 17 januari tot 31 januari 2011.

Bij deze trips willen Lhote en F-One dicht bij je staan, om je het beste advies te geven of gewoon om je bij te staan als je bezig bent met je beste sessie ooit! Er wordt op dit moment gewerkt aan een uitgebreide kalender voor 2011!

 

Kijk voor meer informatie op www.etiennelhote.com en www.f-onekites.com  

 

 


Access kiteboard magazine – Abonnee worden?


 van