04-09-2014 - Windsurfen, Nieuws

Fanatic Freerace/Slalom & Formula boards 2015

Fanatic kondigt met trots de Freerace/Slalom & Formula board collection aan! Dit is de derde en laatste editie van de Product Launching Cycle 2015. De Falcon Formula biedt een uniek concept; ‘upwind range and downwind speed’, het enige dat telt in the heat of the moment.

Falcon Slalom & Freerace Ray:
Voor ‘supercharged’ speed, is de Falcon Slalom geschikt voor alle races. In 2015 zijn er drie nieuwe shapes beschikbaar van de Falcon Slalom (99, 111 & 138), met zijn snelheid is de Falcon Slalom een board voor winnaars. Het gebruik van Biax Carbon op deck en bottom van de  grotere maten boards zorgt voor meer stijfheid en het lichtst mogelijke gewicht. De kleinere maat van het board heeft alleen Biax Carbon op het deck voor betere flexibiliteit in choppy water.
The Ray is de gebruiksvriendelijke variant van de Falcon. Dit board is geschikt voor elke recreatieve snelheidsliefhebber. Kleine aanpassingen in vergelijking met de Falcon maken het board gebruiksvriendelijk voor recreatie surf. Zo heeft het board meer volume en grotere foot pads voor meer stabiliteit op het water.

Falcon Formula:
De Formula is van hoge kwaliteit. Door de Biax Carbon heeft het board een ideaal ‘weight/stiffness’ ratio, tevens zorgt dit voor goeie dynamische flexibiliteit in het board. Full Biax Carbon wordt gebruikt op het deck en de bottom van de Formula voor maximale stijfheid en het lichtst mogelijke gewicht.

[youtube id=”-wwrXJQQ2mM”]

Voor meer informatie over de boards, check de website van Fanatic

 van