21-09-2022 - Windsurfen, Nieuws, Leesvoer

Fanatic Mamba TE 2023 – Wave x Freestyle

De Fanatic Mamba TE 2023 is een evolutie van de Stubby en schittert met dezelfde eigenschappen in slordige golven, maar komt met verbeterde prestaties voor wanneer de omstandigheden zich opdringen.

Het Fanatic team heeft de oorspronkelijke vorm voortdurend geëvolueerd naar een parallelle outline met meer getrokken neus en staart secties.

De belangrijkste functionele kenmerken van de Stubby worden gecombineerd met een smallere squash staart en puntige neus – die er niet alleen aantrekkelijk uitzien – ze maken het ook mogelijk om je draaicirkel sneller aan te passen voor meer plezier wanneer de golven beter worden.

Gecombineerd met vroege planning en grote mobiliteit door de break – je hoeft geen slang te zijn om elke golf te pakken op de Mamba TE.

De Fanatic Mamba TE 2023 wordt geleverd met onze unieke Biax Innegra Carbon Light Finish technologie – de ultieme constructie voor al onze Wave en Freestyle TE boards.

Fanatic Mamba TE 2023
Fanatic Mamba TE 2023

Klik hier meer informatie over de Fanatic Mamba TE 2023.

Voor meer Windsurf nieuws, windsurfen, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu Windsurf magazine en word abonnee van Motion en volg onop Facebook en Instagram!

 van