10-05-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Fietsbrillen op sterkte!

EEN NIEUWE ZICHTERVARING

Al sinds zijn oprichting in 1888 in de Jura, een paradijs voor outdoor liefhebbers, ondersteunt JULBO het zicht van sportbeoefenaars. Dit doen ze door brillen op sterkte te maken, speciaal voor sporters.


JULBO is een van de weinige brillenfabrikanten met een 100% geïntegreerd laboratorium op zijn hoofdkantoor in de Jura. JULBO beschikt over de allernieuwste apparatuur en beheersen het hele productieproces om een hoog niveau van kwaliteit en een optimaal productierendement en de beste brillen te garanderen. Na ontvangst van het voorschrift van de klant zijn niet minder dan 8 stappen nodig om een sportzonnebril op sterkte te maken:

JULBO heeft altijd al nauw samengewerkt met atleten in alle disciplines om sportbeoefenaars de beste oplossingen op het gebied van bescherming en technische monturen te bieden.

Er zijn verschillenden soorten, met keuze uit meer dan 30 verschillende monturen!


„ Als je wilt winnen, is een optimaal zicht van essentieel belang. Een Ultimate-bril op sterkte geeft mij meer precisie en gemoedsrust. Ik blijf 100% gefocust op mijn doel.“

David Gaudu, Wielrenner, Groupama-FDJ

FOTOCHROMATISCHE GLAZEN

Het Reactiv Technology-assortiment (TRIVEX-glazen), ontworpen in samenwerking met atleten die actief zijn op extreem terrein, is verkrijgbaar in verschillende versies: ruime keuze aan fotochromatische of gepolariseerde glazen, kleuren en bewerkingen die aan elke behoefte voldoen en geschikt zijn voor elke sportbeoefenaar.

GLAZEN VAN POLYCARBONAAT

Onze glazen van polycarbonaat combineren helderheid, veelzijdigheid en schokbestendigheid. Ze zijn verkrijgbaar met polarisatie en met verschillende basiskleuren.

RX LAB, SPECIAAL ONTWIKKELDE DIENSTEN EN TOOLS

RX selector, een tool om snel de meest geschikt brilmodellen te vinden voor de klanten van opticiens

De JULBO-configurator, met een vereenvoudigd stapsgewijs zoekproces, helpt de partner opticien om in een paar klikken de meest geschikte modellen voor de correcties van klanten te vinden.

Enkele kerncijfers

Andere oplossingen

RXclip

De sportbril op sterkte met een clip

Een compleet assortiment prestatiegerichte, met optische clips compatibele sportbrillen voor een eenvoudige aanpassing op sterkte. Het voordeel van de clip is dat hij dankzij het 3D-neussysteem op verschillende brillen kan worden bevestigd, afhankelijk van de activiteit. Met zijn speciale universele ondersteuning kan hij gemakkelijk
worden gebruikt op een skibril. Een snelle en eenvoudige aanpassing op sterkte direct bij de opticien.

RX Ready

De RX Ready-oplossing, voor een aanpassing op sterkte door de opticien, is ontworpen voor buitenactiviteiten. Curve 6 monturen compatibel met een zeer breed scala aan mogelijke correcties, waarbij de opticien de montages zelf in zijn winkel kan doen.

OTG-SKIBRILLEN

Brillen op sterkte geïntegreerd in skibrillen JULBO biedt een ruim assortiment skibrillen voor brildragers met OTG, Over the Glass, schuimsnijtechnologie die geschikt is voor alle soorten brillenpoten, in combinatie met exclusieve ventilatietechnologieën.

Meer informatie over de brillen? Klik dan hier.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van