23-04-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Fietsen voor Orange Babies

Mont Ventoux voor Orange Babies

In het zonnige Zuid-Frankrijk vindt in juni de derde editie van Expeditie Mont Ventoux plaats. Beklim deze twee kilometer hoge berg over de weg op de racefiets of mountainbike. Lopend of hardlopend kan ook! Een compleet verzorgde vierdaagse reis, fietsen in de zon en de Franse bergen én Orange Babies steunen. De derde editie zal eind juni van start gaan, uiteraard kan je op de website terecht voor meer details.

Ventoux2

 

Orange Babies Cycling Tour

Na het succes van vorig jaar organiseert Orange Babies partner Poelman Foundation, ook dit jaar de Orange Babies Cyling Tour. Deze gezellige en sportieve fietstocht gaat door het Brabantse land en de opbrengst wordt besteed aan de Orange Babies projecten in Zambia. Je kunt kiezen voor 60km of 120km en het succes zal gezamenlijk worden gevierd bij de afsluitende borrel. Ga naar de website als je ook mee wilt doen.

Ventoux4

 

Orange Babies Bike Tour – The South African Experience

Wil je iets écht spectaculairs? Dit jaar voor de derde keer: een 8-daagse off road tocht door de prachtige ongerepte natuur van Zuid-Afrika. Als deelnemer fiets je maximaal 60 km per dag in de adembenemende, Afrikaanse natuur. Een fietstocht om nooit te vergeten! Sportief uitgedaagd worden, Orange Babies projecten bezoeken, wildlife spotting, gezelligheid… Kortom, een life changing experience! Op de website vind je meer informatie.

Ventoux3

 van