Fietsenwinkel Mantel geeft €5.000 aan sponsorgeld weg met Sponsor Pitch

De on- en offline fietsenwinkel uit Arnhem verdeelt haar sponsorbudget ieder jaar via de Sponsor Pitch. Ieder wielerteam, toerclub, wielerevenement, wielergerelateerd goed doel of individu kan deelnemen aan de Sponsor Pitch. Een jurybeoordeling zal de eerste twee winnaars bekendmaken. Alle andere inzendingen gaan vervolgens door naar een publieksbeoordeling om nóg eens twee winnaars aan te wijzen. Uiteindelijk ontvangen vier deelnemers een sponsorbedrag van €1.250. 

Fietsenwinkel Mantel krijgt ieder jaar vele sponsorverzoeken binnen, van goed doel tot wielerploeg. De fietsenwinkel uit Arnhem vindt het een eer dat veel fietsers Mantel als potentiële sponsor zien. Helaas is het niet mogelijk voor Mantel om op ieder sponsorverzoek in te kunnen gaan. Om ieder sponsorverzoek toch een eerlijke kans te geven, wordt jaarlijks de Sponsor Pitch georganiseerd. 

Via mantel.com/sponsorpitch kunnen deelnemers zich online inschrijven voor de Sponsor Pitch. Deelnemers dienen bij het inschrijven een foto op te geven en een motivatie voor de beoordeling. Opgeven is mogelijk t/m zondag 5 januari 2020. 

Ook kans maken op een sponsorbedrag? Inschrijven kan via mantel.com/sponsorpitch

 van