Fietsgereedschap van PRO

Wil je de uitstraling van een prof met een strak ogende fiets, hoe neem je dan je essentiële tools voor onderweg mee? De nieuwe PRO Smart Cage is het antwoord om je accessoires onopvallend mee te nemen en je fiets te upgraden. En als je je afvraagt ​​wat je in de slimme houder moet meenemen, PRO de heeft nieuwe tools die erin passen. Bovendien heeft PRO nieuw gereedschap in zakformaat voor interne bekabeling en voor Di2-kabels.


Slimme bidonhouder

De nieuwe PRO Smart bidonhouder (PRBC0049) combineert een verstelbare bidonhouder met een geïntegreerd opbergsysteem. Het biedt universele fietsframecompatibiliteit met verstelbaarheid naar de maat van de bidon. Geselecteerde PRO-minitools kunnen in de Smart Bottle Cage worden geplaatst in de ruimte die achter de bidon zit, terwijl een minipomp of een CO2-patroon aan de ene kant van de kooi kan worden vastgemaakt en twee bandenlichters aan de andere zijde. Onder de slimme bidonhouder kan een PRO-opbergtasje worden geklikt voor een reserve binnenband en andere kleine banden-accessoires.

Highlights: verstelbaar voor links, rechts of in het midden, in hoogte verstelbaar, bevestigingspunt voor 300 ml PRO (gereedschaps)bidon, gewicht: 80 gram

Workshop artikelen

In PRO’s nieuwe 2022 gereedschap assortiment komen 12-speed tools, handig voor de nieuwste groepen, en een interne kabelgeleidingstool met compatibiliteit voor Shimano’s nieuwe EW-SD300-I en EW-SD50 kabels.

Vier nieuwe tools zijn compatibel met de PRO Smart Cage – de PRO Performance 9-Function9-Function Tubeless14-Function en 17-Function Mini Tool (PRTL0123, PRTL0130, PRTL0131 en PRTL0132). Je plaatst de tools in de behuizingsbeugel van de houderkooi, zodat je ze kunt verbergen totdat je ze nodig hebt.

Elk gereedschap heeft een compact ontwerp met inbussleutels en Torx-sleutels, het tubeless gereedschap bevat ook een reamer tool, een bandenplug en een tubeless puncture plug insertion tool. Elk bit op de minitools is voorzien van geharde stalen punten, voor nauwkeurige aanpassingen en een lange levensduur.

Het PRO assortiment omvat aan de Elite zijde de Team 20-function (PRTL0134) en 22-function (PRTL0133) minitools. Deze compacte, ultralichte en veelzijdige gereedschappen zijn ontwikkeld om de meeste mechanische onderdelen tijdens de rit te kunnen repareren, ze zijn voorzien van compatibele 12-speed kettinggereedschappen en een CO2-regelaar. Functies zijn onder meer bandenlichters en alle met staal geharde inbus-, torx-, schroevendraaier- en spaaksleutels voor het repareren van mechanische onderdelen tijdens een rit. Deze tool beschikken ook over een geïntegreerde bandenlichter.

Als aanvulling op de nieuwe gereedschappen, is de PRO Internal Routing Tool (PRTL0150) compatibel met Shimano’s nieuwe EW-SD300-I Di2 en EW-SD50-kabels, evenals mechanische versnellingskabels en hydraulische remkabels. Deze kabelroutingtool wordt geleverd in een sterke aluminium constructie met een beschermend opberghoes.

Ten slotte is er de nieuwe PRO Bike Wall Mount Sport-editie (PRAC0237) een stijlvolle en effectieve manier om fietsen thuis of in de werkplaats te stallen. Dankzij het ontwerp met pedaalhaak en een dubbele wielhouder kunnen fietsen horizontaal, onder een kleine hoek, aan een muur bevestigt worden en andere fietsen erboven of eronder worden geplaatst. De Bike Wall Mount Sport is universeel compatibel met alle type fietsen, waaronder e-bikes.

Welke richting je ook kiest, met de nieuwe gereedschaps- en werkplaatsoplossingen van PRO kun je in 2022 verder upgraden en nog beter presteren.

Voor meer informatie ga naar Pro-bikegear.com.

 van