23-12-2016 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #5 2016

Elk moment kan de nieuwe Access weer bij de abonnees op de mat vallen. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de kitewereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Testlab: Het wilde westen
‘Daar komt vast en zeker iets grappigs uit voort’ moet de brandmanager van zeil- en wetsuitmerk NP bedacht hebben. Stuur Nick Jacobsen – NP-teamrider , stuntman en allround mafkees – met een paar andere teamriders naar the middle of nowhere om een aantal wetsuits en accessoires testen. In dit geval de wildernis van Zuid-Dakota. Een van de wildste en historisch gezien beruchte plekken van Amerika, ook wel het Wilde Westen genoemd.

De plastic soup surfer
Merijn Tinga, beter bekend als de Plastic Soup Surfer, is bioloog, kunstenaar en activist. Het type vrij e surfjongen – halfl ang haar, zongebruind, relaxte uitstraling en brede glimlach – maar dan met een bloedserieuze boodschap en vol vuur om die uit te dragen. Zijn alias maakt duidelijk waar de missie over gaat: de plastic vervuiling van onze zeeën. Een van de grootste milieurampen van onze tijd.

Cabrinha Drifter
De Cabrinha Drifter, in productie sinds 2011, is een van de eerste specifieke kites om mee golf te rijden. Deze kite is het kindje van Cabrinha-oprichter en allround waterman Pete Cabrinha. Wat heeft de grote baas samen met de kitedesigner voor de nieuwe Drifter aangepast?

 

[ hana-code-insert ] 'Access nr 5' is not found

Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel  dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties! Daarnaast kun je het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 van