23-12-2016 - Snowboarden, Nieuws

Fijne feestdagen met Taste #2

Elk moment kan de nieuwe Taste weer bij de abonnees op de mat vallen. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de snowboardwereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast helemaal in de stemming te komen.

Op de grens van het freeriden
Al snowboardend grenzen verleggen is altijd een uitdaging. Spanning en sensatie opzoeken geeft soms gewoon een goed gevoel. Zelfs letterlijk de grens opzoeken doen we als Nederlanders continu, we hebben immers geen bergen, maar wat als die grens nu eens gesloten is?

De wereld rond Cheryl Maas
Als er iemand vorig seizoen een goede winter heeft gehad dan is het wel Cheryl Maas. Ze leverde de ene na de andere prestatie, reisde drie keer de wereld rond en kreeg het ook nog eens voor elkaar om tijd voor haar gezin vrij te maken. Cheryl’s coach Gary Greenshields heeft haar gedurende het seizoen overal bijgestaan en brengt haar bewogen seizoen in beeld.

Wie de boot past…
Zonder een paar fatsoenlijke boots is elke afdaling op je snowboard – hoe lekker de sneeuw er ook bij ligt afzien. Maar wanneer zit een softboot echt goed?

[ hana-code-insert ] 'taste 2' is not found

Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Taste#2 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties! Daarnaast kun je het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

word-abonnee-banner---taste

 van