02-11-2021 - Nieuws, Wielrenblad

FLR Knit Series Road & Triathlon Schoenen

F-11 Knit

Als je op zoek bent naar een ademende, gestroomlijnde wielrenschoen die: de perfecte mix van prestaties, stijfheid en ondersteuning. Zoek niet verder dan de F-11 XD-Knit.

FLR Knit F11

De F-11 XD-Knit gebruikt hetzelfde naadloze bovenwerk als de F-XX Knit om je voet op zijn plaats te houden, terwijl je het ook laat ademen. De driedubbele laag extra sterk nylongaren is comfortabel, ademend maar zorgt er ook voor dat je geen kracht verliest tijdens je rit.

Deze schoen is uitgerust met één draaiknop om je voet goed in de schoen te bevestigen. De R250 nylon buitenzool is gemaakt om de prestaties en pedaalkrachtoverdracht te verbeteren zonder concessies te doen aan gewicht of comfort. Met prestatie en comfort in het achterhoofd, zal de F-11 elke rijder tevreden stellen die op zoek is naar zijn volgende paar raceschoenen.

F-35 Knit

De F-35 XD-Knit zet een hogere standaard voor beginnende rijders. FLR heeft het F-35 opnieuw ontworpen om er slanker uit te zien en elke rijder maximaal comfort te bieden. Daarnaast is er een strakkere pasvorm gecreëerd om perfect te passen bij je voet.

FLR F-35

De nieuwe F-35 Knit is ontworpen met een naadloos bovenwerk met TPU-bescherming om je voeten stabiel en comfortabel te houden in de schoen. FLR heeft een versterkte leren hielsteun toegevoegd in plaats van mesh. Daarbij zijn er extra ventilatiegaten toegevoegd om je voeten extra koel te houden. De drievoudige laag nylon zorgt ervoor dat je voet niet beweegt en het bovenwerk niet uitrekt voor een veilige pasvorm.

In plaats van een draaiknop bevestiging maak je de schoen vast met drie klittenbandsluitingen. Dit voor het gemakkelijk in- en uittrekken van je fietsschoenen. Het F-35 Knit-bovenwerk rust op de R250 nylon buitenzool – lichtgewicht en biedt een perfecte combinatie van stijfheid en flexibiliteit.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van