FLYER heeft drie nieuwe e-bikes op Eurobike onthuld

De Zwitserse e-bikepionier FLYER presenteert op Eurobike drie nieuwe modellen. Van de prijsgerichte dagelijkse fietser, de technologiegeoriënteerde toerfietser tot de veeleisende high-speed fietser, er is een nieuwe model voor verschillende doelgroepen. Twee van de nieuwe FLYER e-bikes zijn uitgerust met de innovatieve Pinion-technologie, die aandrijving en versnelling combineert in één systeem.

Zorgeloos rijden en minimaal onderhoud FLYER Goroc TR

Wie op zoek is naar een moderne, onderhoudsvriendelijke e-bike als praktische metgezel voor tochten en voor dagelijks gebruik zal snel verliefd worden op de FLYER Goroc TR. Het belangrijkste onderdeel van deze e-bike is de Pinion Motor Gearbox Unit (MGU), die een slijtvaste motor en een innovatieve versnellingsbak met negen versnellingen combineert in één systeem en een totaal nieuwe rijervaring biedt. Dankzij het geavanceerde schakelsysteem past de aandrijving zich naadloos en vrijwel automatisch aan de individuele rijstijl aan. Met een geveerde voorvork van 100 mm en een rechte zitpositie is het comfortabel rijden op de fiets. Andere highlights zijn het duurzame aluminium frame, de gemakkelijk verwijderbare accu van 800 Wh en de praktische en onderhoudsvrije riemaandrijving. FLYER biedt deze slimme fiets, die voorzien is van de nieuwste technologie, aan voor 5.999 euro in de drie frametypes Comfort, Mixed en Gents in twee kleuren (Pearl White Satin en Black Shading Satin).

First-class woon-werkfiets met nieuwe technologie – FLYER Upstreet TR:CF

Ook de urban Upstreet TR:CF schakelt soepel en door het automatisch schakelsysteem en krachtige aandrijving van de nieuwste Pinion-technologie. Deze topfiets is een statement. Hij combineert Zwitserse precisie niet alleen met innovatieve aandrijftechnologie, maar ook met de nieuwste inzichten in de productie van carbon. Het hoogwaardige carbon frame in combinatie met de innovatieve Motor Gearbox Unit (MGU) van Pinion belichaamt alles wat veeleisende e-bikers zich kunnen wensen. De perfect afgestemde framestijfheid zorgt voor een nauwkeurige besturing en een direct rijgevoel. Dankzij het uitzonderlijke automatische schakelsysteem van de Pinion MGU manoeuvreert de Upstreet TR:CF moeiteloos door het stop-and-go verkeer. Het heldere licht met de grote lichtbundel garandeert dat u ook ‘s nachts goed ziet en zelf goed gezien wordt. De fiets is ook verkrijgbaar als high-speed model met trapondersteuning tot 45 km/h, waardoor hij ideaal is voor forenzen. De e-bike is verkrijgbaar in het frametype Gents en in de kleuren Cast Silver Gloss en Jasper Green Satin (catalogusprijs vanaf 7.999 euro).

Veelzijdige metgezel voor een zorgeloos dagelijks leven – FLYER Gotour EL

De Gotour EL biedt een uitstekende, oerdegelijke kwaliteit en maakt uw leven gemakkelijker en flexibeler. Deze praktische e-bike met lage instap is ontworpen om duurzame mobiliteit voor jong en oud mogelijk te maken. Dankzij framematen van XS/S tot L vindt iedereen de juiste fiets. Het frame is gemaakt in de EU en garandeert stabiliteit en duurzaamheid. Het zadel kan gemakkelijk worden versteld, zodat meerdere gezinsleden op de fiets kunnen rijden. De verstelbare stuurpenhoek zorgt voor een sportieve en dynamische of een relaxte en comfortabele rijpositie. De optionele voordrager en het Monkey Load-systeem, waarmee bagage of tassen gemakkelijk en veilig vervoerd kunnen worden, breiden de gebruiksmogelijkheden van deze allrounder verder uit. De Gotour EL is goedgekeurd voor gebruik met een kinderaanhanger en verkrijgbaar in drie specificaties in de kleuren Jasper Green Gloss en Pearl White Gloss voor een aantrekkelijke catalogusprijs vanaf 3.999 euro.

Voor meer informatie klik hier voor de website.

 van