23-04-2024 - Windsurfen, Nieuws

Flysurfer: INDIE

Voel je thuis in verschillende windomstandigheden met de Flysurfer INDIE, die de aanpasbaarheid symboliseert en het onverwachte omarmt. Vertrouw erop als een geduldige leraar, die nieuwkomers voorzichtig aanspoort om de kunst van het kiteboarden onder de knie te krijgen. Zijn vergevingsgezinde aard maakt het altijd jouw favoriet, omdat het je vertrouwen geeft om zijn ware potentieel te ontdekken en je vaardigheid te belonen. Word onafhankelijk, vastberaden en avontuurlijk om je reis volledig onvergetelijk te maken.

Flysurfer INDIE

Kenmerken van Flysurfer INDIE

Minimalistische lichtgewicht constructie

Flysurfer blijft trouw aan de meest betrouwbare en geteste materialen op de markt, zodat je je veilig kunt voelen terwijl je vooruitgang boekt. De duurzame Dacron leading edge behoudt zijn vorm in de loop der tijd, wat betrouwbare prestaties belooft, zelfs bij intensief gebruik. Het lichte One-Strut frame beschikt over het Free-Flow-System om de ideale luchtdruk door zijn structuur te garanderen. De maten 11, 13, 15, 17 beschikken over een extra Free-Flow-Connection.

Flysurfer INDIE


Lage aspect ratio L.E.I.

De Flysurfer INDIE heeft de perfecte allround vorm, een compact en goed uitgebalanceerd ontwerp met structurele efficiëntie. Het frame met lage aspect ratio beschikt over profielen met veel lift en een open wing-tip vorm. Het rolt gemakkelijk om zijn as en trekt stabiel terwijl het vergevingsgezind is voor de gebruiker.


Stabiel en gebalanceerd ontwerp

De Flysurfer INDIE zit perfect in balans wanneer de kite aan de rand wordt geparkeerd. Hij vliegt verder terug in het windvenster, wachtend op je stuuringangen en reageert onmiddellijk wanneer nodig. De stabiliteit en reactievermogen die je nodig hebt wanneer je je concentreert op je omgeving of luistert naar aanwijzingen van de instructeur. Vertrouw op het ontwerp en surf met vertrouwen wanneer de windvlagen je treffen of de wind aan de limiet zit.


Swept back outline

De structurele achterwaartse vorm van de Flysurfer INDIE verbetert zijn manoeuvreerbaarheid en ondersteunt zijn herstart. Hij drijft automatisch naar de zijkant van het windvenster en parkeert daar, wachtend op de stuuringang van de rijder. Trek moeiteloos aan de stuurlijn om de kite van het water te laten vliegen.

Flysurfer INDIE


Intuïtieve besturing met nauwkeurige stuurreactie

De Flysurfer INDIE is super leuk en gemakkelijk te vliegen, met intuïtieve besturing en uitstekende stuurreactie. Speels geef het vermogen, positioneer het in het windvenster of draai het zonder vertraging. De toegankelijke prestaties zorgen ervoor dat je altijd in beweging bent, en de moeiteloze controle geeft je het vertrouwen om jezelf te pushen.

Flysurfer INDIE


Uitstekende drift en herstart

Het plezier bereikt een ander niveau zodra je de drijfeigenschappen van de kite ervaart. De lichtgewicht constructie opent een wereld vol mogelijkheden en nodigt je uit om het onbekende te verkennen. Wees avontuurlijk in je rijden, maar wees niet bang om fouten te maken – de INDIE herstart gemakkelijk en zal binnen enkele seconden weer in de lucht zijn.

Gebruiksbereik

Freeriding

Wees vrij, wees jezelf en word origineel. Het is jouw keuze en de missie van Flysurfer om je op het water te krijgen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Haak in en trakteer jezelf op de meest relaxte kite die je ooit hebt geprobeerd. Maak van elk moment een om te onthouden en excelleer naarmate je langer rijdt.

Flysurfer INDIE


Progressie

Flysurfer had één doel voor ogen: jouw vooruitgang leuker maken. Veiligheid en gebruiksgemak zijn de belangrijkste vereisten voor de INDIE. Na uitgebreide langdurige tests met de partners van Flysurfer zijn ze ervan overtuigd dat we het meest intuïtieve en betaalbare product hebben gebouwd voor elke freerider. Een veelzijdige One-Strut L.E.I. voor enthousiaste vakantiekitesurfers en een instrument dat het dagelijkse werk van instructeurs puur plezier maakt.

Flysurfer INDIEHydrofoiling

Sta op en rij elke dag. De INDIE is gebouwd om je het water op te krijgen ongeacht de omstandigheden. De goed uitgebalanceerde kite met uitstekende drift en opwindende reactievermogen zal je vervullen met endorfines. Vertrouw op je vaardigheden en op de INDIE – als er wind is, zul je rijden!

Flysurfer INDIE

Klik hier voor meer informatie over de Flysurfer INDIE.

 van