22-04-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Flysurfer lanceert Radical5

Het is dan zover! Flysurfer lanceert vandaag het Radical5 freestyle twintip board. De vijfde editie van dit freestyle board is weer verder ontwikkeld waardoor het board lichter en sterker is en zorgt voor beter resultaat. Het board is geschikt voor zowel airstyle als wakestyle, wat het board ideaal maakt voor de freeriders onder ons.

De combinatie van de rocker en flex dat het board heeft zorgt voor perfecte controlle en grip. Op de tips is er nog meer flex dan bij de voorgaande Radical editie, Radical 4. In het midden is het board wel goed stijf, dit zorgt voor nog meer pop. Het a-symmetrische design van de heel -en top-side zorgt voor een vloeiendere switch van goofy naar regular.

1

Naast deze ontwikkelingen is het board hoofdzakelijk gemaakt van speciaal hout dat ervoor zorgt dat het board  extreem weinig weegt en erg duurzaam is. Hierdoor zal er weinig belasting zijn van het lichaam bij hoge sprongen en wordt het reizen met je board steeds makkelijker gemaakt. Het board wordt geleverd met straps, deze straps zijn geschikt vanaf schoenmaat 39 tot en met 49.

In de onderstaande galerij is het design goed te zien.

 

 

 van