10-05-2017 - Kitesurfen, Nieuws

Flysurfer Stoke

De Flysurfer Stoke is de nieuwe ‘do it all’ kite van Flysurfer. De Stoke is een 3-strut kite met een medium aspect ratio met veel power en stuurprecisie. 

De Stoke heeft veel power, stuurt precies en reageert snel op je stuurbewegingen. De bar geeft veel feedback waardoor je precies voelt waar je kite staat tijdens kiteloops. De Stoke heeft drie soorten afstel mogelijkheden: Wave, Freeride en Freestyle. Het High Load Force Frame zorgt ervoor dat de kite een stijf profiel heeft en extra sterk is om harde klappen te kunnen opvangen. Delen waar veel spanning op staan zijn verstevigd met extra double ripstop lagen. De Stoke is gebruiksvriendelijk, makkelijk te besturen en te relaunchen.

Flysurfer Stoke 2

Elke maat heeft Flysurfer grondig getest om het optimale gewicht en de ideale aspect ratio uit de kites te halen. Ben jij iemand die zich aanpast aan de omstandigheden? Waveriden, freestylen of freeride, de Stoke kan het allemaal.

Ga voor meer informatie naar de Flysurfer website. Wil je niks meer missen op het gebied van Kitesurfen word dan abonnee

 van