For the ladies: de Evil Eye Basou bril!

Vorm en functie gaan hand in hand bij het gloednieuwe model van Evil Eye. Met de Basou zit je als dame niet alleen stijlvol op de fiets, ook na de rit zit je stijlvol met het verdiende biertje op het terras. De bril heeft een lekker groot zichtveld, een verstelbare neusbrug en de pootjes zijn voorzien van grippy rubber. Net zoals alle sportbrillen van Evil Eye is ook de Basou verkrijgbaar met glazen op sterkte. Afhankelijk van het model worden deze direct in het montuur, met een adapter of met clips gemonteerd. Dit is jouw partner in crime tijdens je najaarstrip. Bekijk de bril hier!

Evil Eye

Over Evil Eye

Evil Eye heeft decennia lang met trots en overtuiging samengewerkt met topexperts en specialisten. Allen gevestigd op het Evil Eye hoofdkantoor in Linz, in het noorden van Oostenrijk. Zij staan voor hoogwaardige producten die bij hen op locatie worden ontworpen en geproduceerd. Evil eye heeft voor elke lichtsituatie de geschikte lens, of het nu op de golfbaan is of ‘s werelds hoogste toppen. De combinatie van hoogwaardige brillentechnologie en een hypermodern ontwerp is altijd onze bepalende focuswaarde geweest. Gepatenteerde individuele montuuraanpassingsmogelijkheden en verschillende framematen onderscheiden de topsportbrillen.

Ontdek meer over Evil Eye en de producten op de website!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van