20-09-2016 - Surfen, Nieuws

Ford presenteert The Endless Winter II

De Engelse pro surfer Mark Harris neemt je in de Endless Winter II mee naar verschillende top locaties in Europa. Vanuit zijn home spot Newquay reist Mark met zijn Ford Ranger via Frankrijk, Spanje en Portugal naar Thagazout in Marokko opzoek naar de beste golven. Tijdens zijn reis ontmoet hij de helden van de lokale spots. De surf en de prachtige beelden van de gevarieerde Kustgebieden maken van de Endless Winter II een serie om naar uit te kijken.

Episode 1 The Legend Of Mundaka

In Aflevering 1 van The Endless Winter II Neemt Mark Harris ons mee naar Mundaka  samen met de lokale surfer Kepa Acero beleven ze hier een magische sessie op een van de beste golven in Europa. Eindeloze muren van golven en barrels in het noorden van Spanje.

Episode 2 The Seed Of Portuguese Surfing 

Aflevering 2 brengt ons verder naar het zuiden naar Ericeira in Portugal. Hier brengt Mark een bezoek aan Nic Von Rupp. Nic vertelt ons over de geschiedenis van het Portugese surfen, het shapen van zijn surfboards en tot slot wordt er nog een ode gebracht aan Coxos, de belangrijkste surfspot in het gebied.

Voor meer informatie bekijk de website! http://theendlesswinter.co.uk/

 van