23-10-2013 - Windsurfen, Nieuws

Fotofestijn – the grand finale 2013

16 foto’s, 5 prijzen. Wie wint de Point-7 Sado?? Of een van de andere prijzen van Prolimit, Mystic, 10KNTS of NorthSails?

Op onze Facebookpagina vind je de 16 kanshebbers, de uiteindelijke winnaars worden bepaald door het aantal likes op onze pagina (50%) en het oordeel van onze deskundige jury (50%). 0,7 punten voor de nummer één, 2 voor de nummer twee, 3 voor de nummer drie enzovoorts. Bij een gelijke stand bepaalt de jury de uiteindelijke winnaar. De uitslag wordt donderdag 31 oktober bekendgemaakt.

Fotofestijn Prijzen

Hoofdprijs
De Sado 3G is het power wavezeil uit de range van het Italiaanse Point-7. Het zeil combineert power en drive met een goede controle en grote windrange. Vijf latten en een wat dieper profiel maken het daarbij ideaal voor zwaardere riders, lastige omstandigheden en bump & jump sessies. Uiteraard is het zeil voorzien van het kenmerkende UV-bestendige zwarte monofilm. De winnaar mag kiezen uit een Sado 3G van 3,3 tot 6,4 vierkante meter!
nederland.point-7.com

Tweede prijs
De Prolimit Predator is een stijlvol en compromisloos performance suit. Voor extra flexibiliteit wordt gebruikgemaakt van limestone airflex neopreen; de ICe2 lining, skin neopreen op de borst en rug en een waterafstotende coating zorgen voor extreme warmte. FTM vloeibare neopreen seals aan de buitenkant en glued blind stitched naden binnenin geven een zeer goede waterdichtheid en een hoog comfort. Natuurlijk is de Predator ook voorzien van Prolimit snufjes als de eendelige 3D kraag, extra rek in belangrijke zones zoals armen en kraag en een shark tooth zipper met waterblock.
prolimit.com

Derde prijs
De Mystic Artistic komt uit de zogenaamde multi use serie, met modellen die inzetbaar zijn voor zowel windsurfen als kiteboarden. Om dit voor elkaar te krijgen is de trapeze voorzien van ringen voor de handle pass leash en uitgevoerd met een haak die wat meer open staat dan bij de pure kiteversie, zodat uithaken tijdens het windsurfen gemakkelijk is. De 3D thermoform constructie met anatomical back support zorgt voor een goede ondersteuning en een hoog comfort. De Artistic is verkrijgbaar in creatieve designs als Wood en Zebra en voorzien van spreader protector voor extra comfort en bescherming, clickerbar 3.0 voor een snelle en stevige verbinding en een gelijkmatige verdeling van de krachten.
mysticboarding.com

Vierde prijs
Het Nederlandse merk 10KNTS heeft een serie cameratassen ontwikkeld die een stijlvol design combineren met een hoge kwaliteit en slimme features. De Backpack bijvoorbeeld, gemaakt van duurzaam, waterafstotend canvas en met genoeg ruimte voor een grote DSLR, twee tot drie objectieven en accessoires. De tas heeft een speciaal camera compartiment dat eenvoudig openschuift zonder de hele tas te hoeven openen. Vier dividers zorgen ervoor dat je de binnenkant van de tas aan je persoonlijke wensen kunt aanpassen.
10knts.com

Vijfde prijs
De iBase met iTendon is de laatste innovatie van NorthSails op het gebied van mastvoeten. De baseplate heeft een extra laag profiel met U-wire sluiting, en is voorzien van extreem sterke en duurzamere BASF-tendon met geïntegreerde dyneema veiligheidslijn.
north-windsurf.com

 van