15-10-2013 - Surfen, Nieuws

Freeballers: Jeans voor surfers

Vrijdag 27 september 2013 heeft het nieuwe Nederlandse jeansmerk Freeballers haar eerste collectie gelanceerd in het Sieraad te Amsterdam. Freeballers jeans komt oorspronkelijk uit Australië, waar de jeans werden ontworpen door surfers voor surfers. Na een recentelijke overname wordt het merk voortgezet door een groep van vijf avontuurlijke Nederlandse ondernemers.

Freeballers is een jeans die elk moment van de dag gedragen kan worden, ongeacht wat die dag op het programma staat. Volgens het merk hoeft men zich nooit meer zorgen te maken over het dragen van ondergoed omdat alle jeans voorzien zijn van een comfortabele ingebouwde katoenen voering. Door het gebruik van een zacht en ademend katoen, combineren Freeballers jeans comfort en vrijheid.

Elk seizoen brengt Freeballers een nieuwe collectie op de markt met denim jeans, shorts en nieuwe creatieve prints voor de binnen voeringen. De eerste collectie bevat zeven verschillende liners in één ”loose fit” jeans model, beschikbaar in twee verschillende wassingen. Freeballers jeans is te vinden op de officiële webshop, daarnaast zijn alle verschillende modellen verkrijgbaar bij de jeans store in Den Haag, Baretta.

 

 van