24-01-2014 - Skiën, Nieuws

Freeride Manager-game van The North Face®

The North Face® lanceert in samenwerking met Freeride World Tour een Freeride Manager-game. Dit is een interactieve game waarmee freeride-community’s de freeride-sport op een nieuwe manier ervaren. Freeriden is een variatie op het traditionele off-piste skiën, snowboarden en toerskiën.

Heb jij het in je om freeridemanager te zijn? Denk jij dat je kunt raden wie de wereldkampioenen freeride 2014 zijn? The North Face daagt community’s uit Freeride Manager te spelen op alle zes locaties van de Freeride World Tour 2014. The North Face nodigt gebruikers uit hun eigen ultieme #FWT14-team samen te stellen, de wedstrijden te volgen en te strijden om de beste plaatsen op het wereldwijde scorebord van de Freeride Manager-game.

Alessander Argenti, Digital Community Manager van The North Face EMEA, legt uit: “Iets doen met een extreme outdoorsport als Freeride in de digitale wereld bleek lange tijd een uitdaging. We hopen dat we met deze game een nieuwe laag hebben gecreëerd voor de FWT-volgers. Zo maken we ze niet alleen toeschouwers, maar ook interactieve spelers.”

David Carlier, Communication Director van FWT: “We zijn erg trots op onze enorme schare fans, allemaal enthousiaste freeride-verslaafden. Met de Freeride Manager-game zijn ze nog meer betrokken bij de Freeride World Tour en ook bij de deelnemers. De profielen van de atleten bekijken, teams samenstellen en het jureringssysteem beter begrijpen. Dit is de perfecte combinatie van plezier hebben en onze sport nog beter leren kennen. We zijn erg blij dat The North Face® het initiatief heeft genomen om zo’n geweldig spel te maken. De FWT-crew kijkt er nu al naar uit om deze manager game te spelen op de website.”

The North Face blijft innoveren door in de actiesportbranche een spelstructuur te introduceren die al bestond in populaire sporten als voetbal en Formule 1. De Freeride Manager-game brengt de Freeride World Tour op een speelse en creatieve manier tot leven voor een betere band met de community’s en om mensen te leren over freeriden. Deze nuttige digitale onderzoekstool is eenvoudig te spelen en stelt gebruikers in staat informatie rondom elk evenement te ontdekken en dichter bij de beste freeriders te komen.

Ga naar de website om de game te bekijken en meteen te spelen. Je kan trouwens de Swatch Freeride World Tour by The North Face live bekijken via deze link

image001

 van