20-04-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Fuel-Pack van ORTLIEB

Op de fiets belangrijke spullen direct bij de hand hebben? Het kan met de nieuwe Fuel-Pack van ORTLIEB!

Als je gaat bikepacken is het wel zo handig als je een aantal spullen direct bij de hand hebt, zodat je het tijdens het fietsen kunt pakken. De nieuwe Fuel-Pack van ORTLIEB is hiervoor perfect! Deze compacte tas kun je eenvoudig met de geperforeerde rubberen straps op de bovenbuis van je fiets monteren. Zitten er al schroefgaten in je bovenbuis? Dan kun je deze één liter tas ook vastschroeven. De Fuel-Pack van ORTLIEB kan ook op carbon frames gemonteerd worden.

De combinatie van robuust nylon en verstevigd materiaal aan de binnenkant zorgt ervoor dat de Fuel-Pack van ORTLIEB altijd z’n vorm behoudt. Een geïntegreerde kabeluitgang in het deksel zorgt ervoor dat je tijdens je reis veilig en droog je smartphone op kunt laden. Het deksel is voorzien van twee magnetische punten, zodat ook op ruwer terrein de inhoud veilig opgeborgen blijft. Het openen van de tas en tijdens het fietsen met één hand toegang krijgen tot je spullen is geen enkel probleem. Het deksel van de 160 gram wegende Fuel-Pack van ORTLIEB sluit vanzelf, waarbij de twee magneten de tas automatisch sluiten. De Fuel-Pack is 100% waterdicht, vrij van PVC en duurzaam geproduceerd in Duitsland.

Klik hier voor meer informatie over de Fuel-Pack van Ortlieb!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van