25-02-2022 - Nieuws, Wielrenblad

FuturumShop officieel Tour de France 2022 retailer of licensed products in Nederland

Tour de France-organisator A.S.O. heeft FuturumShop de licentie ‘official retailer of licensed products’ verleend. Met deze licentie heeft FuturumShop de verkooprechten in handen van een breed scala officiële Tour de France producten, zoals de officiële Santini leiderstruien, Oakley zonnebrillen en Tour de France fanwear merchandise.

Tour de France
Credits A.S.O. – CLopez

FuturumShop, opgericht in 1999, heeft de afgelopen jaren bewezen solide en betrouwbaar te zijn en won mede daardoor vorig jaar de ABN Amro Webshop Award The Netherlands 2021-2022. De A.S.O. koos voor FuturumShop dan ook als official retailer in Nederland en kan daarmee de komende jaren nog actiever de Nederlandse en Belgische wielrenner en wielerfan binden aan het grootste wielerevent ter wereld. 

Uitbreiding assortiment 

In de komende maanden zal de overeenkomst met de Tour de France verder vorm krijgen. Zo heeft de samenwerking een gevolg voor het nu al ruime aanbod van FuturumShop. Op korte termijn zal dit aanbod aangevuld worden met alles wat rondom de Tour de France verkrijgbaar is. Denk hierbij aan alle Tour de France-specials van grote A-merken als Oakley en KASK. Ook kwaliteitsproducten zoals de Santini leiderstruien en officiële fanwear merchandise zullen in de loop van het voorjaar te bestellen zijn bij FuturumShop. 

Tour de France
Credits A.S.O. – PBallet

Voor de klant 

“Uiteraard zijn wij bijzonder trots op de samenwerking met de Tour de France. Net als voor onze klant is de Tour ook voor ons het hoogtepunt van het wielerjaar. Door intensief samen te werken met partijen in het topsport klimaat kunnen wij onszelf dagelijks verbeteren. Onze klanten gaan hier de effecten van merken. Dat is onze belofte aan hen, simpelweg omdat ze dat verdienen”, aldus CEO Harmen van der Meulen. De samenwerking met de Tour de France stopt niet bij een uitbreiding van het assortiment. Er zullen ook tal van acties uitgerold worden voor de (trouwe) klanten van FuturumShop.

Voor meer informatie over de Tour de France en FuturumShop klik dan nu hier.

FuturumShop

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van