03-05-2012 - Mountainbiken, Nieuws

G-FORM nu ook in Nederland

Om ellebogen, knieën en andere lichaamsdelen van mountainbikers voortaan te beschermen komt G-Form met nieuwe, gepatenteerde Reactive Protection Technology (RPT). Bij gebruik van G-Form producten hoeft, in tegenstelling tot bij reeds bestaande protection producten, niet langer gekozen te worden voor ofwel bescherming ofwel mobiliteit. Met G-Form’s extreme impact protection kunnen mountainbikers veilig biken zonder dat er wordt ingeleverd op bewegingsvrijheid. De G-Form protection pads, sleeves en cases zijn vanaf heden leverbaar in Nederland via Remon Griffioen Agency.

Hoe werkt het?
De diverse beschermers zijn gemaakt volgens de innovatieve Reactive Protection Technology (RPT); een technologie die ultieme bescherming biedt voor mountainbikers, andere wielsporters (BMX, downhill etc.), maar ook voor bijvoorbeeld skate- en snowboarders. De schokdempende pads voelen zacht en flexibel aan, maar bij een val of botsing verandert het oppervlak in een compact en extreem krachtig beschermvlak. Ruim 94% van de trillingen wordt direct gedempt waardoor het lichaamsdeel optimale protectie geniet. Direct erna vormen de pads zich weer naar hun flexibele vorm en hun lichtgewicht karakter.

Bescherming en bewegingsvrijheid voor het hele lichaam
Diverse beschermers zijn vanaf heden verkrijgbaar: beschermpads voor knie, scheenbeen en elleboog, maar ook crash shorts en protection shirts. Allen zijn flexibel, zijn bevestigd aan of op koel en luchtdoorlatend lycra en bieden de ruimte om vrij te bewegen. Ook gedragen onder jeans of streetwear zijn nauwelijks voelbaar.

Verbeterde sportbeleving
G-Form biedt nog meer accessoires om de sport beleving te verbeteren en het plezier te verhogen. Gel grips voor handgrepen die de trillingen tussen hand en stuur dempen en druk en vermoeidheid in handen, armen, schouders en nek verlichten. Een speciale zadel gel kit zorgt voor drukverlaging tussen de mountainbiker en het zadel. Ook voor drukpunten onder de voet en bij de veters heeft G-Form oplossingen om sporters pijnloos te laten genieten van hun passie. Tevens zijn er talloze cases van hetzelfde materiaal op de markt gebracht om tablets, laptops, smartphones en andere mobiele devices te beschermen.

Bekijk het volgende filmpje..
Ipad survives 35km fall from space:

[youtube id=”X4xNcF6T7Is”]

Voor meer productinformatie: www.g-form.com. Neem contact op met Remon Griffioen via onderstaande gegevens voor meer informatie of een afspraak.

Remon Griffioen Agency
06-10000009
World Fashion Centre, Showroom 4.09.01
Koningin Wilhelminaplein 13
Postbus 69554 1060 CP Amsterdam

 

 van