15-04-2021 - Nieuws

Ga de uitdaging aan met de nieuwe Isaac Vitron!

GELEEN – Een strakke racefiets waarvan iedereen geniet, dát is wat Isaac Cycle wil bereiken met de lancering van de nieuwe Isaac Vitron. Dit budgetvriendelijke carbonmodel van de Nederlandse fietsfabrikant is nu beschikbaar in twee nieuwe uitvoeringen. Ga voor de classic Onyx Black of trek de aandacht met de Borealis Green.

Comfort is de sleutel tot het succes van de Vitron. Zijn hoge stack-reach verhouding zorgt voor een comfortabele lichaamspositie op de fiets. Deze carbonfiets heeft echter ook heel wat prestatiegerichte eigenschappen. Zijn Advanced Carbon Tech Unum 24 frame is licht en stijf. Hij haalt het maximale uit elke pedaalslag en brengt sportieve prestaties naar een hoger niveau.

De nieuwe Vitron is standaard uitgerust met schijfremmen. Het semi geïntegreerd cockpit systeem geleidt rem- en schakelkabels rechtstreeks van onder de stuurpen door het balhoofd. Dit geeft de Vitron zijn professionele, kabelvrije look.

Challenge the elements met de Vitron Onyx Black of Barealis Green. Bekijk de nieuwe Vitron hier.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van