Ga erop uit met de nieuwe Cube Fold Hybrid

CUBE introduceert met trots de nieuwe CUBE Fold Hybrid opvouwbare fiets, die nieuwe mogelijkheden biedt voor veelzijdig en stijlvol vervoer. Tijdens het ontwerpen van de Fold Hybrid, streefde de Duitse fietsfabrikant ernaar nieuwe normen te stellen voor flexibiliteit, mobiliteit en functionaliteit. Met de kracht van Bosch en het praktische ontwerp van CUBE is de vouwfiets de nieuwe onmisbare metgezel voor de moderne avonturier, stedelijke ontdekker en iedereen daar tussenin.

Veelzijdige vouwfiets

Met een e-bike is het altijd genieten. En met de Fold Hybrid neem je dat rijplezier makkelijk overal mee naartoe. Met z’n slimme vouwsysteem en praktische draaghendel neem je hem zo mee in trein, boot of auto. Voor je werk, voor de dagelijkse boodschappen of gewoon voor de fun. Dat laatste is gegarandeerd, met dank aan het praktische CUBE-ontwerp en de krachtige aandrijflijn van Bosch.

Dankzij het flexibele one-size-fits-all concept kan deze fiets door iedereen gebruikt worden, ongeacht de lengte. Trek het zadel en stuur omhoog of zet ze juist lager. Zo is de fiets geschikt voor fietsers van rond 1,60 meter tot 1,90 meter. Dat maakt de Fold Hybrid tot een ideale deelfiets; met het hele gezin, buren, vrienden, collega’s. Of rijd er alleen zelf op, als het perfecte vervoersmiddel voor alle omstandigheden.

Makkelijk opbergen en meenemen

Een van de opvallende kenmerken van de CUBE Fold Hybrid is de mogelijkheid om op te vouwen. De opvouwbare fiets moet natuurlijk eenvoudig te gebruiken zijn. Daarom heeft CUBE speciaal hiervoor hun Integrated Folding Technology ontworpen. Met een druk op de knop kan de Fold Hybrid worden omgetoverd tot een gemakkelijk te dragen en op te bergen pakket, met een handig geplaatste draaghendel. Eenvoudige, flexibele mobiliteit, opnieuw gedefinieerd. Dus geen gedoe meer met opslag. Of het nu in een appartement, camper of auto is, het is altijd een fluitje van een cent.

Krachtige performance

De drijvende kracht achter de CUBE Fold Hybrid is de krachtige Bosch Performance motor met een Bosch PowerPack 500 accu. De motor zorgt voor een soepele en efficiënte rit, of dit nu in de stad is of door heuvel- of bergachtig gebied. Het biedt de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt om iedere bestemming moeiteloos te bereiken.

Met de lichte en betrouwbare Shimano 10-speed transmissie of de robuuste en bijna onderhoudsvrije 5-speed Nexus-naafversnellingen heb je altijd een passende versnelling bij de hand, zodat je met een acculading maximaal ver komt.

Rij in stijl met accessoires

De CUBE Fold Hybrid is klaar om te gaan. Standaard wordt de Fold Hybrid geleverd met spatborden, stabiele standaard, slot en achterdrager. Met de optionele voordrager met bijpassende tassen en manden, die snel en eenvoudig bevestigd kunnen wordenvia innovatieve klikmechanismen, breidt je de mogelijkheden nog eens uit.

Cube_2023_06_1866_low.jpg

De CUBE Fold Hybrid is verkrijgbaar in twee varianten: met derailleur of aandrijfriem, en elke keuze is beschikbaar in twee prachtige kleuren. De vouwfiets is daarom makkelijk aan te passen aan je eigen stijl en voorkeuren. Of je nu kiest voor de klassieke veelzijdigheid van de derailleur of het onderhoudsgemak van de aandrijfriem, je vindt altijd de perfecte match.

De CUBE Fold Hybrid is nu verkrijgbaar en klaar voor nieuwe avonturen – in de natuur, in de stad of alles daartussenin. Wacht dus niet langer en ontdek de mogelijkheden van de CUBE Fold Hybrid. Voor meer informatie over de nieuwe Cube Fold Hybrid kun je terecht op de website van het merk.

 van