27-11-2015 - Snowboarden, Nieuws

Ga mee met Burnside naar Flaine

Burnside gaat voor de 5e keer naar Flaine. De grand Massifis is een van de meest gevarieerde gebieden van EU, mede hierdoor krijgt iedereen waar voor het geld. 

Elke dag staat er een ontbijt en avondeten klaar in het restaurant, daarnaast beschikken de appartementen over een sauna, jacuzzi, zwembad, wifi waar de gasten gratis gebruik van kunnen maken. De appartementen liggen slechts 100 meter van de piste. Deze reis inclusief busreis kost nog steeds nog maar 599 euro en er zijn slechts 44 plekken, dus schrijf je snel in!

Op deze trip mag iedereen mee die zin heeft in een echt leuke sneeuwvakantie. Er wordt zowel les gegeven aan beginners als, wanneer de omstandigheden het toelaten, vette backcountry trips gemaakt voor de gevorderde wintersporter. Er gaat zelfs wel eens een verdwaalde skiër mee.

De bus vertrekt vanaf Burnside in de middag van zaterdag 19 maart en de volgende ochtend krijg je bij aankomst meteen de sleutels van je appartement en je liftpas. Je kunt je dus meteen je kamer op.
Daarna kun je ontbijten en meteen de berg op.. Beter geregeld krijg je het nooit!

Er wordt lekker ontbeten en avond gegeten op 50 meter afstand van het complex waarin ook een buitenjacuzzi, zwembad en sauna voor vrij gebruik beschikbaar zijn; heerlijk na het boarden! Daarna is het chillen in de Flying Dutchman. De eerste liften zitten op 100 meter van je appartement.

Vrijdagavond de 25e gaat de bus weer terug nadat je op je eigen kamer gedoucht hebt.  Even de kamer schoonmaken en je levert de sleutels en de liftpas bij ons in net voordat je de bus instapt.
Beter kan het echt niet!

Flaine is een verrassend gebied met ongekende mogelijkheden; veel relaxt blauwe pistes (ideaal voor beginners) magistrale poederafdalingen (tja) en mooie lange tochten.

Nog 1x in het kort:
Royal Class busreis, 6 overnachtingen in luxe appartementen met gebruik van sauna, jacuzzi, verwarmd buitenzwembad, turks stoombad en WiFi
6 dagen liftpas Grand Massif en… alle dagen goed verzorgd ONTBIJT- en DINERBUFFET in een restaurant!
Gegarandeerd met Burnside: 6 dagen maximaal sneeuwplezier!
En altijd een leuk feestje….

 van