31-10-2013 - Kitesurfen, Nieuws

Ga mee met de HTC Atlantic Kite Challenge

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, de HTC Atlantic Kite Challenge komt alsmaar dichterbij. In deze unieke Challenge steken zes kitesurfers non-stop de Atlantische Oceaan over. De groep vertrekt tussen 20 en 25 november vanuit de haven van Fuerteventura op de Canarische eilanden om 2 á 3 weken later, afhankelijk van de weersomstandigheden, via de Zuid-Atlantische route aan te komen in Blue Haven op Turks en Caicos in het Caribisch gebied. De kitesurfers wisselen elkaar tijdens de 6.000 km lange tocht om de twee uur af en kiten dag en nacht. De groep wordt op deze langste ‘downwinder’ ooit begeleid door een catamaran van ruim 15 meter, een Lagoon 500, genaamd Double A, en een professionele bemanning.

Ga mee met HTC! 

Heb jij het lef om mee te gaan op deze reis op de catamaran dat de kitesurfers begeleidt? Dat kan! Jij kan de winnaar worden van onze prijsvraag en van 20 november tot en met 15 december de Atlantische Oceaan overvaren op de catamaran als verslaggever van de Challenge. Je beleeft daarmee de meest spectaculaire reis van je leven en deelt je ervaringen met de nieuwste HTC-telefoon!

Wil jij kans maken op deze unieke prijs? 

Uiteraard moet je hier wel iets voor doen. Laat HTC op een zo origineel mogelijke manier weten waarom juist jij mee zou moeten gaan met de HTC Atlantic Kite Challenge. Vul het deelnameformulier in op deze website en voeg eventueel een link naar een YouTube-video toe, waarin jij laat weten waarom wij jou moeten meenemen op deze fantastische overtocht. Er zal eerst een voorselectie van 3 winnaars gekozen worden, waaruit Enable Passion, HTC en RTL uiteindelijk één gelukkige winnaar kiezen die mee gaat met de HTC Atlantic Kite Challenge. De twee andere winnaars zullen daarnaast de HTC One mini ontvangen. Volg als thuisblijver de Challenge trouwens via de site van Enable Passion, om volledig op de hoogte te blijven.

[vimeo id=”73770000″]

 van