06-02-2018 - Skiën, Nieuws

Dé officiële Olympische Winterspelen game: Steep Road to the Olympics

Steep™ Road to the Olympics is voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Dit uitbreidingspakket breidt Steep, de open wereld actiesportgame die in december 2016 verscheen, verder uit.

Steep Road to the Olympics bevat nieuwe alpine- en freestyle-activiteiten, waaronder reuzenslalom, slalom, super G, afdaling, parallelle reuzenslalom, halfpipe, snowboardcross, slopestyle, big air, skihalfpipe, skicross en skislopestyle.

In Steep Road to the Olympics gaan spelers aan de slag met een nieuwe modus waarin ze samen met topatleten op reis gaan om een legende te worden. In deze “Word een Legende”-modus volgen spelers het leven van een atleet op weg naar de Olympische Winterspelen. Bovendien zijn de bergen van Japan te ontdekken, waar uitzonderlijke omstandigheden voor unieke belevenissen zorgen.

In de “Word een Legende”-modus krijgen spelers voordat ze aan een nieuwe uitdaging beginnen handige tips en inzichten van atleten over de verschillende Olympische evenementen, pistes en wedstrijden van Steep Road to the Olympics. Dit zijn Lindsey Vonn, Kevin Rolland, Sage Kotsenburg, Ayumu Hirano, Alexis Pinturault, Tessa Worley, Scotty James, Gus Kenworthy, Julia Marino en Bode Miller. Zij hebben allemaal een boodschap voor de speler, die ze via videoberichten mededelen.

Het uitbreidingspakket is voor Steep-spelers los verkrijgbaar voor €30,-. Ook is de Steep Winter Games Edition, inclusief de game en het uitbreidingspakket verkrijgbaar. Voor de echte fanaten, is de Steep Winter Games Gold Edition met de game, het uitbreidingspakket en de Steep Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de uitbreidingen die momenteel al beschikbaar zijn, plus verschillende sporten, uitdagingen en kleding verkrijgbaar.

Het ontwikkelteam van Ubisoft Annecy* heeft Steep speciaal ontworpen voor spelers die al hun ervaringen willen delen. Dankzij de naadloze multiplayermodus gaan spelers de strijd aan met hun vrienden en bemachtigen zij een topplek op de ranglijsten. De herhalingsoptie laat spelers hun tofste tricks en rides nog een keer beleven én delen op hun sociale mediakanalen. Daarnaast maken ze op elk moment zelf uitdagingen en nodigen zij hun vrienden uit om hun beste tijd te verbreken. Spelers doen ook mee aan verschillende live events zoals de maandelijkse Steep World Tour om zo Steep-credits te verdienen, waarmee ze hun gear een upgrade kunnen geven.

Voor meer informatie over Steep, bezoek de website of volg ons op Facebook en Twitter.

Voor meer informatie over andere games van Ubisoft, bezoek dan de blog.

 van