04-12-2014 - Skiën, Nieuws

Garmin VIRB webisode 1 – Alaska

Garmin VIRB publiceert de ongeziene achter-de-schermen beelden van de film PURE van Shades of Winter. In deze webisode gaan de onbevreesde vrouwelijke freeskiërs naar de Chillkat bergen in Alaska. De bergtoppen waar zij vanaf skiën zijn vlakbij de stad Haines en alleen bereikbaar via een helikopter. Bekijk de indrukkende beelden in de video onder het artikel!

Pure
Pure is de tweede Shades of Winter film van de Oostenrijkse freeskiër en filmmaakster Sandra Lahnsteiner. In de film neemt het vrouwelijk gezelschap, bestaande uit buitengewoon goede skiërs, de kijkers mee op reis naar onaangetaste avonturen en gaan ze op zoek naar deze bijzondere momenten. Check alvast even onderstaande trailer.

Garmin Virb
VIRB Elite is een echte 1080p HD-actiecamera die geavanceerde opnamemogelijkheden in HD combineert met Wi-Fi-functies en ultramoderne GPS-functies zoals vooraf ingestelde opnameprofielen. Het skiprofiel neemt bijvoorbeeld automatisch beelden op tijdens het skiën maar pauzeert de opname wanneer u beneden bent aangekomen. VIRB Elite bevat een ingebouwd Chroma™ kleurenscherm van 1,4 inch dat aan blijft als de camera is ingeschakeld, en toch zeer weinig energie verbruikt. Met het beeldscherm kunt u gemakkelijk films opnemen, terugkijken en afspelen en de menu-instellingen wijzigen zonder dat u de camera uit de steun hoeft te halen. met meer dan 3 uur opnametijd op 1080p met de oplaadbare lithium-ion batterij. En functies voor het verder verbeteren van videobeelden zoals digitale beeldstabilisatie en lensvervormingscorrectie zorgen ervoor dat wat u opneemt er uitstekend uitziet, zelfs voordat u de beelden verder gaat bewerken.

[youtube id=”V4OI1XDqjQU”]

In de laatste White kun je het artikel lezen over Shades of Winter. Bestel hem in de Soul webshop of wordt voor het gemak abonnee!

Fotocredits: Ananda van Welij

 van