01-05-2014 - Mountainbiken, Nieuws

Garmin zoekt testers voor VIRB actioncam

Garmin start een grootschalig testprogramma, dat gekoppeld wordt aan de marktintroductie van de nieuwe Garmin VIRB Elite actioncamera. De VIRB Elite, die nu enkele maanden verkrijgbaar is, is het resultaat van de kennis en expertise die Garmin in de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan op het gebied van buitenactiviteiten, satelliet-positiebepaling en navigatie.

Garmin zoekt nu 50 vrijwilligers om de VIRB Elite te testen, zodat zij feedback kunnen geven en bewijs te leveren van de vele kwaliteiten van deze camera. Ga naar speciale website om je vanaf 30 april 2014 als tester aan te melden.

Garmin 1

Na een wervingsperiode ontvangen de 50 geselecteerde officiële testers uit verschillende disciplines een gratis VIRB Elite camera om hun eigen video’s te maken en te publiceren op de speciale website voor het testprogramma. De testers zullen ook feedback geven over de zes basiscriteria voor een actioncamera: beeldkwaliteit, batterijduur, robuustheid/waterbestendigheid, hanteerbaarheid/gebruiksgemak, connectiviteit/extra functies en bewerkingssoftware. Kortom, een real-life consumententest, opgezet om alle kwaliteiten van de camera aan te tonen.

Deze feedback is cruciaal voor Garmin. Iedereen kan zich aanmelden voor het programma: dankzij de talloze functies van de VIRB kan de camera voor elk doel worden gebruikt: voor het filmen van sportactiviteiten, favoriete vrijetijdsbesteding of avonturen aan de andere kant van de aarde. Dit grootschalige programma loopt een aantal maanden om de vooruitgang die de amateurfilmers boeken in de kwaliteit van hun video’s goed te kunnen volgen.

Garmin2

De uiterst veelzijdige VIRB camera is ontwikkeld om een zeer grote doelgroep aan te spreken. Straatcultuur, skateboarden, BMX, skiën, surfen, snowboarden, mountainbiken, motorrijden, voetbal, rugby, trek- en wandeltochten, paragliden, zweefvliegen, zeilen, duiken, kitesurfen… het aantal toepassingen voor de camera is eindeloos. Bovendien is de camera ook perfect voor het vastleggen van de eerste stapjes van een baby!

Om deze reden en om de test zo representatief mogelijk te maken, wil Garmin alle gebruikersgroepen in staat stellen om deze camera tijdens het beoefenen van hun passies in al zijn facetten te testen. Alle sportfanaten zijn daarom zonder uitzondering van harte uitgenodigd om deel te nemen.

 van