30-06-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Gemakkelijk navigeren met nieuwe Bryton Rider fietscomputers

De optimale fietservaring beleven op je mountainbike? Dat kan nu met de nieuwe spectaculaire modellen van Bryton: de Rider 330 en 530. De innovatieve productontwikkelaars van Bryton hebben twee nieuwe modellen ontwikkeld die elke fietstocht tot een onvergetelijke ervaring maken.

De spectaculaire modellen gooien niet alleen hoge ogen vanwege het aantal functies (72), maar ook de prijs maakt deze modellen bijzonder aantrekkelijk voor zowel u als uw consument.

Navigatie en geavanceerde training , allemaal in één makkelijk te gebruiken fietscomputer. Deze topmodellen van Bryton zijn, respectievelijk, voorzien van een 1,8 en 2,6 inch groot display met meerdere datavelden per pagina. Met de “follow track” functie zijn deze Riders je persoonlijke gids. Zo kun je je rit vooraf plannen vanuit de Bryton-app, eerdere ritten volgen in je geschiedenis of gpx-tracks downloaden van andere gebruikers. Je rit automatisch synchroniseren met STRAVA? Ook dit kan! De Rider 330 en 530 communiceren via bluetooth LE en Wifi moeiteloos met de Bryton-app.

Kortom genoeg voordelen voor een aantrekkelijke prijs. Onderstaande nieuwe Bryton modellen zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Tehava International. Voor meer informatie over deze nieuwe producten kun je terecht op de website van Bryton of de Facebook-pagina van Tehava. Hieronder hebben we de highlights van de Bryton Rider fietscomputers nog even voor je op een rijtje gezet. Houd Up/Down in de gaten voor een review van deze fietscomputers.

rider530

Rider 530

Navigatie en geavanceerde training, allemaal in één eenvoudig bruikbare Rider 530! De Rider 530, ontworpen voor professionele fietsers, is voorzien van een groot display van 2,6 inch dat 12 fietsgegevens per pagina weergeeft, perfect voor geavanceerde training. Met de nieuwe functie Track volgen is de Rider 530 uw persoonlijke gids die u voor elke bocht informatie levert over de weg en de afstand.

U kunt uw trips plannen vanuit de Bryton-app, eerdere ritten volgen in uw apparaatgeschiedenis of gpx-tracks downloaden die door andere gebruikers worden gedeeld. Met het ingebouwde elektronische kompas weet u altijd precies waar u bent en welke richting u opgaat. Na afloop van de workout geeft de Rider 530 u een volledig en grafisch overzicht om de workout-prestaties bij te houden.

De Rider 530 werkt naadloos samen met de Bryton-app. Uw tracks en workout-gegevens kunt u in een paar seconden via WLAN synchroniseren vanaf het apparaat met de Bryton-app, waar u de voortgang kunt volgen, grafische analyses kunt uitvoeren en ritten op sociale media kunt delen. Met een eenvoudige installatie worden de tracks automatisch gesynchroniseerd met STRAVA, zodat u ze gemakkelijk kunt delen en een competitie kunt aangaan met miljoenen deelnemers aan STRAVA. De Rider 530 is de beste manier voor iedere wegrenner om te navigeren, plannen, fietsen, trainen, analyseren en delen. Train professioneel door alle voordelen van de Rider 530 te gebruiken.

rider310

Rider 310

Of u nu verwacht dat een fietscomputer eenvoudig is om van te genieten, betaalbaar met uw budget of krachtig voor uw training, de Rider 310 voldoet aan al deze wensen. Geen installatie voor snelheidssensor nodig, de Rider 310 heeft Inschakelen en vertrekken met Automatisch starten/stoppen, zodat u in de stemming komt om te fietsen. De nieuwe train en test-optie stelt u niet alleen in staat om workouts vooraf te plannen maar houdt ook de voortgang van de training bij.

Door de ondersteuning voor ANT+ hartslag*,cadens sensor* en energiemeter kan de Rider 310 uw workout zonder meer naar een hoger niveau brengen. Het grote automatisch verlichte goed leesbare display toont tot 70 real-time datafuncties inclusief instelbare gegevenspagina’s, zodat u altijd het effect van uw workouts ziet. De GPS-opnamemogelijkheid geeft u de gelegenheid om met andere fietsers te vergelijken en te concurreren door de opgenomen FIT-bestanden na workouts op populaire trainingwebsites te delen. Ontworpen voor de gewone fietser is de Rider 310 eenvoudig, krachtig en betaalbaar.

 van