19-04-2017 - Mountainbiken, Nieuws

MTB Wear: Nederlandse webshop voor MTB-outfits

Eigenaren van projectinrichter Inside Office uit Alblasserdam hebben onlangs de gespecialiseerde webshop voor mountainbikeoutfits in Nederland gelanceerd. In de webshop zijn exclusieve merken als ION en IXS te vinden. Ook Up/Down mountainbike magazine is verkrijgbaar bij onze partner MTB Wear.

Ook biedt de website MTB Wear kleding en accessoires van het merk 100%, waarvan wereldkampioen wielrennen Peter Sagan het boegbeeld is. Het mountainbiketeam van Bart Brentjens rijdt met de handschoenen van 100%.

Eigenaren van Inside Office Dennis Meulendijk en Dick den Hoed ontdekten het gat in de markt toen zij van een eenmalig probeersel het MTB-virus te pakken kregen. Volgens de heren zijn, behalve lycra wielerkleding, hippe outfits voor de MTB-scene vrijwel niet te verkrijgen in Nederland. Het idee om een eigen webshop te starten met stoere, modieuze en kwalitatieve MTB-kleding voor de Nederlandse markt was geboren.

Na groen licht van enkele exclusieve merken zoals ION, IXS en 100% is de website sinds maart 2017 een feit. De merken onderscheiden zich in draagcomfort, uitstraling en exclusiviteit. De kledinglijnen op MTBwear.nl zijn afgestemd op met name rijders in de lage landen, zoals crosscountry- en trailriders.

De website is gericht op beleving en biedt een selectie van de totale collectie van genoemde merken. Via de catalogi zijn ook andere outfits en accessoires van deze merken te bestellen.

 

 van