Getest: Calobra fietskleding

Calobra fietskleding, gesoigneerd en kwalitatief in orde en voor elke discipline geschikt.

Getest
Zowel in het bos als op het asfalt duikt de naam Calobra steeds vaker op. Dit nieuwe kledingmerk onderscheidt zich met kwalitatief hoogwaardige fietskleding tegen een betaalbare prijs. Onlangs bracht Calobra haar nieuwe zomercollectie uit met stijlvolle designs voor zowel wielrenners als mountainbikers.

Voor de klimgeiten onder ons zal de naam Calobra bekend in de oren klinken. Veel fietsers zullen de naam kennen van de prachtige berg Sa Calobra, gelegen aan de noordkust van Mallorca. De Calobra is een tien kilometer lange kronkelweg omhoog vanaf de haven van Port Sa Calobra. Maar, om aan de klim te kunnen beginnen moet je hem wel eerst afdalen. Het is namelijk de enige weg die het dorpje rijk is. En dat maakt deze beklimming uniek.

Calobra fietskleding

Terug naar de kleding. Dat wielrennen al jarenlang ongekend populair is weten we, maar er trekken ook steeds meer mountainbikers de bossen in om te genieten van de natuur en het avontuur. Opvallend genoeg zie je op de trails nog veel mountainbikers in wielerkleding. Niet gek natuurlijk, omdat velen beide sporten beoefenen.

Toch is er ook kleding speciaal ontworpen voor het offroadrijden. Waar wielrenners vaak goed gesoigneerd op de fiets willen zitten, bouwen mountainbikers eveneens hard aan hun imago. Mountainbikekleding is vaak steviger en comfortabeler, waardoor het extra functioneel is om te dragen. De Calobra kleding speelt hier goed op in met een aparte mountainbike-collectie. Naast de prijzige merken Fox Racing en Five Ten zet Calobra fietskleding hiermee een interessant alternatief neer, bestaande uit toffe en stijlvolle shirts, longsleeves en comfortabele baggy shorts.

Calobra fietskleding

Wil jij er zowel met de racefiets als met de mountainbike gesoigneerd bij lopen? Check dan snel de nieuwe collecties van de Calobra fietskleding.

+ Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit 
+ Mooie designs

 Geen uniseks designs

Ga voor meer informatie naar: www.mantel.com/calobra


Het Calobra fietskleding artikel staat in Wielrenblad #2 2022, oftewel de special Lets Ride Bikes. Een special waarin de werelden van Wielrenblad en Up/Down Magazine samen komen! Let’s Ride Bikes 2022 is te bestellen in de Soulwebshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk AppWil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van