13-09-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Gewoon de fiets op met dit weer?

Gewoon de fiets op met dit weer? GripGrab heeft een oplossing bedacht. Op de Eurobike presenteerde het merk nieuwe producten voor zowel weg- als offroad fietsers voor deze herfst/winter, waaronder RaceThermo Hi-Vis overschoenen, Hurricane handschoenen en Winter fietscap.

Het belangrijkste product uit de FW17 collectie lijken de RaceThermo en Artic overschoenen. Beide komen in road en off-road versie, die allemaal komen met IntelliSeal coating. Deze coating is beloond met een award op de Eurobike beurs. De coating vermindert binnendringend vocht langs de randen en zorgt ervoor dat de stiksels door weer en wind goed blijven beschermen.

Verder zijn er geen ritsen toegevoegd in het design, maar hoe trek je ze dan aan? Het is misschien even wennen, maar in plaats van de schoen trek je nu de overschoen als eerst aan tot aan je scheenbeen en trek je deze vervolgens naar beneden, over de schoenen heen die je in de tussentijd hebt aangetrokken. Klittenband straps maak je vast onder je schoen en zorgen vervolgens dat de overschoen keurig blijft zitten.

Ook de Raptor winter handschoenen zijn verbeterd en verstevigd. Ook hier is een award op gevallen, eentje voor de InsideGrip technology die GripGrab heeft gebruikt. Zowel voor de racefiets als MTB zijn deze handschoenen geschikt. Er is gezocht naar optimale grip en isolatie, voor de beste prestaties in de palm van je hand.

Voor meer informatie kun je terecht op: gripgrab.com en voor meer nieuws volg je ons op Facebook en Instagram!
 van