22-06-2017 - Mountainbiken, Nieuws

GHOST-Bikes sponsort mountainbiker Marc de Maar

Mountainbiker Marc de Maar komt per direct uit voor het gerenommeerde Duitse mountainbike-merk GHOST. De voormalig wegrenner maakte dit seizoen de omschakeling naar het mountainbiken met als specialisatie Marathons. Zijn goede resultaten op de MTB in het begin van dit seizoen bleven niet onopgemerkt en GHOST-Bikes was dan ook direct geïnteresseerd om met De Maar in zee te gaan.

GHOST-bikes is in 1993 opgericht door de jonge bike-enthousiastelingen in Waldsassen, Noord-Beieren. GHOST is bekend als partner van de MTB Benelux Cup en toegewijd sponsor van ’s wereld beste MTB teams en atleten. Dit weekend maakt De Maar zijn debuut voor GHOST tijdens het Wereldkampioenschap Marathon in het Duitse Singen op zondag 25 juni. Hij rijdt zijn wedstrijden op een Lector World Cup UC hardtail; het topmodel van GHOST. GHOST-Bikes en Marc de Maar hopen samen meer mensen enthousiast te maken voor het mountainbiken.

“Ik ben zeer trots op deze samenwerking. Een carrièreswitch is niet makkelijk in de topsport, maar ik heb het volste vertrouwen in dit project. De support die ik nu al krijg geeft zeer veel vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de steun van GHOST heel ver kan komen qua prestaties, maar ik vind het daarnaast ook ontzettend mooi GHOST te helpen het merk verder uit te bouwen in België en Nederland”, zegt Marc de Maar over de samenwerking.

“Wij zijn erg verheugd dat Marc uitkomt voor GHOST. Zijn passie voor de sport zowel op als naast de fiets maakt hem een geweldige ambassadeur voor ons merk. Door deze samenwerking willen wij het merk bekender maken om zodoende meer mensen te enthousiasmeren voor deze mooie sport.“ Aldus Pieter Jan Rijpstra, Commercieel directeur KOGA en verantwoordelijk voor de sales en marketing van GHOST in België en Nederland.


Vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram voor de laatste updates! Met een abonnement ben je verzekerd van de laatste Up/Down edities op de deurmat, of bestel een losse editie hier.

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van