22-06-2017 - Mountainbiken, Nieuws

GHOST-Bikes sponsort mountainbiker Marc de Maar

Mountainbiker Marc de Maar komt per direct uit voor het gerenommeerde Duitse mountainbike-merk GHOST. De voormalig wegrenner maakte dit seizoen de omschakeling naar het mountainbiken met als specialisatie Marathons. Zijn goede resultaten op de MTB in het begin van dit seizoen bleven niet onopgemerkt en GHOST-Bikes was dan ook direct geïnteresseerd om met De Maar in zee te gaan.

GHOST-bikes is in 1993 opgericht door de jonge bike-enthousiastelingen in Waldsassen, Noord-Beieren. GHOST is bekend als partner van de MTB Benelux Cup en toegewijd sponsor van ’s wereld beste MTB teams en atleten. Dit weekend maakt De Maar zijn debuut voor GHOST tijdens het Wereldkampioenschap Marathon in het Duitse Singen op zondag 25 juni. Hij rijdt zijn wedstrijden op een Lector World Cup UC hardtail; het topmodel van GHOST. GHOST-Bikes en Marc de Maar hopen samen meer mensen enthousiast te maken voor het mountainbiken.

“Ik ben zeer trots op deze samenwerking. Een carrièreswitch is niet makkelijk in de topsport, maar ik heb het volste vertrouwen in dit project. De support die ik nu al krijg geeft zeer veel vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de steun van GHOST heel ver kan komen qua prestaties, maar ik vind het daarnaast ook ontzettend mooi GHOST te helpen het merk verder uit te bouwen in België en Nederland”, zegt Marc de Maar over de samenwerking.

“Wij zijn erg verheugd dat Marc uitkomt voor GHOST. Zijn passie voor de sport zowel op als naast de fiets maakt hem een geweldige ambassadeur voor ons merk. Door deze samenwerking willen wij het merk bekender maken om zodoende meer mensen te enthousiasmeren voor deze mooie sport.“ Aldus Pieter Jan Rijpstra, Commercieel directeur KOGA en verantwoordelijk voor de sales en marketing van GHOST in België en Nederland.


Vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram voor de laatste updates! Met een abonnement ben je verzekerd van de laatste Up/Down edities op de deurmat, of bestel een losse editie hier.

 van